Steve Wozniak lauda performantele lui Tim Cook, sustine ca el trebuie mentinut la condurecea Apple

  Steve Wozniak este unul dintre co-fondatorii companiei Apple, desi el nu a mai fost implicat activ in vreun proiect al Apple de cateva decenii. Totusi, Wozniak a vorbit intr-o conferinta recenta despre Tim Cook si compania pe care o conduce, oferind cateva detalii interesante. El sustine ca Tim Cook nu trebuie demis din functia de CEO in baza evolutiei negative a pretului actiunilor Apple pe bursa americana, el afirmand ca Tim Cook este unul dintre cei mai buni presedinti de companie din SUA si ca Apple pregateste o serie de produse secrete interesante.

  Intrebat daca decesul lui Steve Jobs reprezinta o problema pentru Apple, Wozniak a afirmat ca nimeni nu poate sti cum ar fi evoluat Apple daca Jobs ar fi tratit, dar multe lucruri ar fi fost cu siguranta diferite. In aceeasi masura el a fost intrebat daca am fi vazut noi produse importante de la Apple daca Steve Jobs ar fi fost acum in viata, insa raspunsul sau a divagat catre importanta iPhone-ului si in final Wozniak a recunoscut ca Apple inca este o companie “cool”.

  Steve Wozniak a fost adesea criticat pentru afirmatiile pro sau contra Apple, insa in final el ramane un bun cunoscator al mediului tehnologic din SUA.