Prima Pagina Apple Steve Wozniak lauda performantele lui Tim Cook, sustine ca el trebuie mentinut...

Steve Wozniak lauda performantele lui Tim Cook, sustine ca el trebuie mentinut la condurecea Apple

  Steve Wozniak este unul dintre co-fondatorii companiei Apple, desi el nu a mai fost implicat activ in vreun proiect al Apple de cateva decenii. Totusi, Wozniak a vorbit intr-o conferinta recenta despre Tim Cook si compania pe care o conduce, oferind cateva detalii interesante. El sustine ca Tim Cook nu trebuie demis din functia de CEO in baza evolutiei negative a pretului actiunilor Apple pe bursa americana, el afirmand ca Tim Cook este unul dintre cei mai buni presedinti de companie din SUA si ca Apple pregateste o serie de produse secrete interesante.

  Intrebat daca decesul lui Steve Jobs reprezinta o problema pentru Apple, Wozniak a afirmat ca nimeni nu poate sti cum ar fi evoluat Apple daca Jobs ar fi tratit, dar multe lucruri ar fi fost cu siguranta diferite. In aceeasi masura el a fost intrebat daca am fi vazut noi produse importante de la Apple daca Steve Jobs ar fi fost acum in viata, insa raspunsul sau a divagat catre importanta iPhone-ului si in final Wozniak a recunoscut ca Apple inca este o companie “cool”.

  Steve Wozniak a fost adesea criticat pentru afirmatiile pro sau contra Apple, insa in final el ramane un bun cunoscator al mediului tehnologic din SUA.