Prima Pagina Apple Iata care sunt cei mai loiali posesori de smartphone-uri

Iata care sunt cei mai loiali posesori de smartphone-uri

  An dupa an se fac studii in care diverse companii incearca sa afle care producatori de smartphone-uri au cei mai loiali clienti si an dupa an avem exact acelasi rezultat. Dupa cum probabil va asteptati deja, compania Apple se plaseaza pe prima pozitie in acest top, 76% dintre participantii la un studiu declarand ca sunt loiali celor din Cupertino. La 18% in spate regasim compania Samsung, iar la o diferenta suplimentara de 21% avem compania LG, Nokia, HTC si Sony situandu-se in spatele lor.

  Practic Apple are de departe cei mai loiali clienti si acest lucru a ajutat-o sa vanda atat de multe iPhone-uri an dupa an, dar in ultimiele trimestre fiscale s-a dovedit faptul ca a avea o baza loiala de clienti nu este de ajuns. Pentru ca Apple sa evolueze este necesara accesarea unor piete noi, dar si a unor categorii noi de clienti, iar acest nu poate fi facut decat prin lansarea unor produse noi pe care compania Apple s-a ferit sa le produca pana de curand.

  • troll

    Este un clasament total inutil;
    Sa fii fidel unei sg firme inseamna sa ai un orgoliu prostesc; Corect e sa pui in fata ce nevoi ai, apoi sa decizi ce produs iti ofera asta.

  • Rockafeller

    Eu cred ca formularea e gresita, trebuia pui clientii care aleg sa ramana alaturi de acelasi brand – si asta ptr ca sunt multumit de serviciile acelui brand si de produsele lor, a fi loial suna ca si cum clientul ar fi un fel de caine