Prima Pagina Apple Apple lanseaza iPhone 5C 8GB

Apple lanseaza iPhone 5C 8GB

  Va spuneam ieri ca Apple pregateste lansarea unui nou model al iPhone 5C, o versiune de 8 GB urmand a fi pusa in vanzare incepand de astazi. Desi compania americana nu a anuntat nimic oficial, partenerul sau O2 din Marea Britanie are dispozitivul disponibil pentru achizitie la pretul de 410£, cu 60£ mai putin decat versiunea de 16 GB. Apple Store Marea Britanie nu listeaza terminalul in oferta sa, insa exista un spatiu liber pentru adaugarea in cursul acestei zile, noua versiune a terminalului urmand a fi pusa in vanzare in intreaga lume.

  Separat de reducerea spatiului disponibil pentru utilizatori, noua versiune a iPhone 5C nu contine alte modificari, asa ca daca va ganditi sa il achizitionati, ramane de vazut daca veti putea utiliza fara probleme toate aplicatiile voastre. Avand in vedere ca informatia despre iPhone 5C s-a dovedit a fi adevarata, ramane acum as vedem cand anume va fi pusa in vanzare tableta iPad 4 pe care Apple a trimis-o catre magazinele sale din SUA, un anunt putand fi facut in cursul acestei dupa-amiezi.

 • Dany

  Ca sa ne intelegem… Imi plac produsele apple, si mai ales iOS-ul. Dar astia o iau pe aratura rau de tot. In loc sa scada pretul cu 100$/eur, ei reduc memoria la 8gb si scad $50 sau ceva de genu. Nu stiu cine pune la cale planurile aste idioate, si un copil de 2 ani facea o miscare mai inteligenta.
  Cine mai vrea in 2014 un tel cu pretul asta si 8gb? Cu 2-3 aplicatii s-a umplut memoria. va fi un esec si mai mare decat 5c 16 gb.
  Daca iphone 6 nu va fi ceva wow, chiar o v-or lua la vale rau, mai ales ca au de gand sa scumpeasca DIN NOU pretul.

 • dan

  Cu siguranta prețul la iphone 6 va fi de pe alta planeta. Dar după ce e un esec pretul iphone-ului 5c acum au ales reducerea memorie si reducerea pretului asa la misto. Ok, iniţial am inteles, din esecul terminalului sa “alungi” cumpărătorii spre 5s dar acum la luni bune de la lansare sa tii de pret si sa faci miscarea asta…

 • mico

  oau, nu ma asteptam. ce sa-mi iau acum… iPhone 5C 8Gb sau Samsung Galaxy S4 16Gb Black Edition… stiu, un iPhone albastru. aveati mare dreptate cand spuneati ca produsele Apple au preturile pe care le merita

 • Lucian Haragus

  Cred ca a fost facut pentru baietii din China ( China mobile ).

 • Daniel

  Ceea ce face Apple nu este ceva neobisnuit sau iesit din comun, doar ca evoulutia pietei nu este in favoarea lor. Strategia de pret pentru iPhone 5C este gresita din punctul meu de vedere.

 • Olimpiu

  “640K ought to be enough for anybody” ar fi spus pe vremuri Bill Gates. Oare Apple n-a auzit de gafa asta?!

 • irsp

  @Dany pentru tine 60 de lire inseamna 50 de dolari? La cursul de astazi 60 de lire fac 99.44 de dolari.

  Vorbesti de inteligenta, desi tu duci lipsa. Nici nu mai ma leg de gramatica.

 • crisan florin

  Bine si….

 • dany

  @irsp, esti foarte “inteligent”… In primul rand reducerea e 40 lire, nu 60 cum zici tu.
  Si hai sa-ti explic la ce m-am referit: 60 lire sunt cam acelasi lucru cu 60 euro pt un neamt sau 60$ pt un american, nu se calculeaza cum faci tu. Sa-ti dau un exemplu, playstation costa la un moment dat 300$ in Us, 300 lire in uk si 300 euro pt restul Europei. Daca intelegi ceva din asta bine, daca nu vezi-ti de treaba. nu stiu unde bati tu, ca e semnificativa reducerea sau ce? Si referitor la gramatica, scriu la repezeala de pe tel, si daca gresesc, de multe ori imi e lene sa mai corectez, daca de asta nu mai aveai tu somn la noapte.

  Ideea era ca e o reducere de 2 lei si va fi un nou esec, asta e ce trebuie inteles din comentariul meu, nu ce aberezi tu acolo. sunt fan apple, dar totul are o limita, si din moment ce oamenii pot lua un galaxy s3 cu 1300 lei sau un S4 cu 1900 lei, cine naiba e dispus sa dea pe un iphone de plastic peste 2100 lei?