Office pentru iPad urmeaza sa fie lansat in cursul acestei luni

  Va spuneam saptamana trecuta ca Microsoft pregateste lansarea unei versiuni a Office pentru terminalele mobile care ruleaza sistemul de operare iOS, iar astazi aflam ca versiunea pentru iPad a aplicatiei va fi disponibila pe data de 27 martie in App Store. Informatiile vin de la persoane din interiorul companiei Microsoft, iar conform lor, design-ul gandit pentru noua aplicatie este cat se poate de similar cu cel pentru aplicatia dedicata terminalelor iPhone, ea fiind disponibila de ceva vreme in magazinul companiei Apple.

The recently-announced Microsoft Office 365 Personal subscription – which allows users to install Office on one PC or Mac, plus one tablet — is expected to add iPads as one of the supported tablet types. (Right now, “one tablet” means “one Windows tablet,” only.).

  Aplicatia va permite crearea si editarea de documente Word, PowerPoint si Excel, va permite inclusiv utilizarea serviciului online Office 365 in baza unui abonament, iar daca ati folosit aplicatia pentru iPhone, atunci stiti cum va functiona totul. In ciuda oferirii unei date exacte, avand in vedere ca ea nu vine direct de la Microsoft, nu ne putem astepta ca planurile companiei din Redmond sa fie ordonate in exact acelasi mod, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam.