Prima Pagina Apple iPhone 6 apare intr-un nou concept usor de transformat in realitate (Video)

iPhone 6 apare intr-un nou concept usor de transformat in realitate (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Fao5F4Z7UuQ&w=580&h=370]

  Am vazut diverse concepte de-a lungul timpului, insa astazi avem ocazia de a vizualiza altul nou care prezinta un terminal iPhone 6 ce ar putea fi produs de catre Apple fara chiar atat de mult efort. Fiind disponibil in multiple clori si cu un profil subtire, acest iPhone 6 are un ecran cu diagonala de 4.7 inch si un design cat se poate de interesant, el putand face extrem de multi posesori de iDevice-uri fericiti si putand atrage o buna parte dintre utilizatorii de terminale Android.

  Voi ce parere aveti?

 • Sorin

  da e ok ca e bezel free si au nevoie de asta…sa fie primii dar la apple tot timpu va fi elementul de echilibru adica bezelul de sus va avea aceeasi marime ca cel de jos care include home button

 • Moise

  Doamne, rau e sa nu ai ce face cu timpul tau !!

 • seby

  Interesant dar nu inteleg de ce se insista asa mult cu subtierea device-urilor……adica , e clar ca toata lumea vrea sa se bucure de un ecran mare (nu foarte mare) si o data ce tragi de un device sa-l maresti , nu cred ca e foarte bine daca il si subtiezi foarte tare……ceva nu se pupa.
  Orice device cu cat este mai subtire cu atat e mai fragil , iar eu nu vreau sa merg cu bibelouri dupa mine……

 • Ovidiu

  Nu stiu de unde e asta cu bezel free…nu exista asa ceva la apple. Asteptarea asta o sa genereze o multime de frustrati care se vor plange si funii care vor spune – e ok si asa!

 • Fred Dwe

  Zici ca am vazut in scurtmetraj din 007 ….. Arata rau pe langa celelalte concepte. Nu cred ca Jony Ive o sa creeze asa ceva vreodata …

 • Valentin

  Sunt foarte curios si nu am reusit niciodata sa intreb asta… Ce fel de program a fost folosit pentru a face acest trailer? Adica, pentru a pune in miscare conceptul..

 • maricel

  eu am ip 5s si nu sunt multumit si mi am luat samsung s4 e mai subtire ecran mai generos mai usor si sunt mai multumit fiecare cu parerea lui .