iPhone 6 – iata ce noutati pregateste Apple pentru camera!

  Intr-o perioada in care majoritatea producatorilor de terminale Android implementeaza camere de minim 13 megapixeli in propriile terminale, oare Apple va face din nou un pas inainte in ceea ce priveste numarul de megapixeli disponibili pentru camera iPhone 6? Zvonurile aparute pana acum pe internet indica faptul ca Apple nu va da prea multa importanta acestui trend, iar informatiile unui analist, care in trecut a oferit detalii valide despre produse Apple nelansate, indica faptul ca iPhone 6 va avea o camera de 8 megapixeli.

  Pastrand aceeasi rezolutie pentru pozele inregistrate de catre propriile dispozitive, compania Apple va implementa totusi un senzor de imagine superior pentru iPhone 6. Noul senzor va permite inregistrarea de poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, va permite inregistrarea de poze mai clare cu culori mai exacte, in conditii normale de utilizare si probabil imbunatatirile nu se vor opri aici. In fiecare an Apple a imbunatatit camera iPhone-urilor sale, iar in cazul iPhone 6 nu se va face vreun compromis.

  Problema pentru Apple este ca de la iPhone 5 la iPhone 5S imbunatatirile majore se vad doar in cazul inregistrarii pozelor in conditii de luminozitate scazuta, iar utilizatorii cer mai mult de atat pentru a credita un upgrade de acest gen.