Prima Pagina Apple iPhone 6 – iata ce noutati pregateste Apple pentru camera!

iPhone 6 – iata ce noutati pregateste Apple pentru camera!

  Intr-o perioada in care majoritatea producatorilor de terminale Android implementeaza camere de minim 13 megapixeli in propriile terminale, oare Apple va face din nou un pas inainte in ceea ce priveste numarul de megapixeli disponibili pentru camera iPhone 6? Zvonurile aparute pana acum pe internet indica faptul ca Apple nu va da prea multa importanta acestui trend, iar informatiile unui analist, care in trecut a oferit detalii valide despre produse Apple nelansate, indica faptul ca iPhone 6 va avea o camera de 8 megapixeli.

  Pastrand aceeasi rezolutie pentru pozele inregistrate de catre propriile dispozitive, compania Apple va implementa totusi un senzor de imagine superior pentru iPhone 6. Noul senzor va permite inregistrarea de poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, va permite inregistrarea de poze mai clare cu culori mai exacte, in conditii normale de utilizare si probabil imbunatatirile nu se vor opri aici. In fiecare an Apple a imbunatatit camera iPhone-urilor sale, iar in cazul iPhone 6 nu se va face vreun compromis.

  Problema pentru Apple este ca de la iPhone 5 la iPhone 5S imbunatatirile majore se vad doar in cazul inregistrarii pozelor in conditii de luminozitate scazuta, iar utilizatorii cer mai mult de atat pentru a credita un upgrade de acest gen.

 • Adioff

  Mie mi se pare foarte buna camera la 5s , nu e nevoie de mai multi pixeli , cu cat sant mai multi cu atat creste problema stocarii si trimiterii . Daca se vrea mai mult , atunci e nevoie de un aparat cu zoom optic .

 • anonim

  @Adioff: stocarea este o problema atat timp cat Apple nu permite utilizatorilor sa aleaga cu ce rezolutie sa fotografieze. Normal ar fi ca cei care nu au de gand sa foloseasca pozele la altceva in afar de vizualizare pe telefon sau upload pe facebook sa poata sa aleaga o rezolutie mai mica iar cei care vor sa le editeze, sa le crop-uiasca sau sa le printeze sa poata alege rezolutia maxima. Apple pune accent pe camera dar ofera o aplicatie prea basic dpdv al setarilor.

 • Jhonny9my

  Hai sa nu laudam apple la acest capitol pt ca este doar multumitor , are multe puncte forte dar nu la acest capitol

 • Radu Costel

  Eu imi amintesc ca atunci cand trimiti poze via e-mail te intreaba daca vrei dimensiune mica, medie, mare si iti spune cam care e dimensiunea aferenta fiecareia ca sa iti alegi tu ce iti place.

 • Giotto

  Pentru mine este important sa pot face fotografii de calitate buna in condiții de luminozitate scăzută