SafeHouse iti dezactiveaza automat codul de siguranta al iOS 7 cand ajungi acasa sau la serviciu

  SafeHouse este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, el fiind special conceput pentru cei care utilizeaza un cod de siguranta cu propriile iDevice-uri, dar si-ar dori ca el sa fie dezactivat cand ajung acasa. Tweak-ul dezactiveaza codul de siguranta al terminalelor noastre in baza conectarii la o retea WiFi recunoscuta, noi putand alege o serie de retele WiFi care la conectare genereaza o dezactivare automata a codului de siguranta al iOS 7, nu mai putin de 5 retele putand fi selectate pentru acest task.

Automatically disable your passcode when you’re at home (or wherever else that you consider safe) by checking the name of the connected WiFi network. Designate up to five different Safe Houses with SafeHouse Pro or one Safe House with the free version of SafeHouse. Configure options from Settings app.

  SafeHouse este disponibil in doua versiuni in Cydia, una gratuita care permite setarea unei singure retele WiFi, dar si una Pro care permite setarea a pana la 5 retele WiFi, ambele fiind disponibile in Cydia, insa cea de-a doua costa 1$.