Prima Pagina Noutati Samsung Gear 2 ar putea fi disponibil inclusiv cu cartela SIM

Samsung Gear 2 ar putea fi disponibil inclusiv cu cartela SIM

  Samsung Gear 2 este noul smartwatch al companiei Samsung, el urmand a fi lansat impreuna cu Samsung Galaxy S5 pe piata in perioada urmatoare. Desi cei de la Samsung au inclus in Samsung Gear 2 un microfon ce permite efectuarea de apeluri telefonice prin intermediul unui smartphone, se pare ca dispozitivul ar putea include inclusiv un SIM. Cei de la Samsung discuta in momentul de fata cu diversi opertori posibila lansare a unui asemenea smartwatch, el eliminand complet necesitatea utilizarii unul telefon mobil pentru a efectua apeluri.

Samsung Electronics and SK Telecom are said to be in discussions to release a new standalone variant of the Samsung Gear 2, which will allow users to make calls without connecting to a smartphone.  Samsung is planning to release the new smart watch equipped with a universal subscriber identity module, or USIM, through SK Telecom, Korea’s biggest telecommunications vendor, according to those close to the matter.  One SK Telecom source said the new model would only be available in Korea for a while, but did not rule out the possibility of a release in other global markets. 

  Deocamdata compania coreeana ia in calcul lansarea smartwatch-ului doar in Coreea de Sud pentru a vedea cat interes exista pentru el, insa dispozitivul ar putea ajunge oricand inclusiv pe pietele din lumea intreaga. Ca sa fiu sincer, nu prea inteleg de ce se chinuie Samsung sa implementeze asemenea functii intr-un smartwatch, insa daca ne gandim ca prima versiune a dispozitivului nu a avut succes si cea de-a doua nu se bucura de prea mult interes, decizia lor pare sa fie ceva mai logica.

 • Rockafeller

  cand vezi Moto 360 pierzi orice interes pentru strutocamila asta

 • Nytmare

  Si o sa vorbim la mâna in loc de telefon 🙂

 • kelu88

  mda! deabia astept ce o sa scoata apple

 • Nimeni

  Nu cred ca trebuie vorbit la mana, cred ca se va conecta la o casca bluetooth. Ideea mi se pare geniala in combinatie cu o casca miniaturizata. Ar merge si cu Samsung WEP500 dar poate in viitor se va face si mai mica. Impreuna cu Google Now ar fi ideal la volan si la servici.
  Parerea mea.