iOS 7.1 jailbreak – solutii actuale si sperante pentru altele noi

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=X3QWRY_k6V0&w=580&h=370]

  Dimineata v-am prezentat clipul video de mai sus si v-am spus ca el a fost produs de catre un cunoscut hacker dezvoltator de solutii de jailbreak, el prezentand un untethered jailbreak pentru iOS 7.1 efectuat pe iPhone 4. Desi el nu a furnizat informatii privind o posibila lansare a acestei solutii de jailbreak si avand in vedere ca in cateva luni de zile va deveni angajat al Apple, multi se intreaba daca vom avea vreodata o solutie de jailbreak pentru iOS 7.1, iar raspunsul nu este nici pe departe simplu.

  Exploit-urile utilizate pentru demonstratia din acest clip video se afla si in posesia unui alt hacker canadian, el incercand sa faca o demonstratie a unui untethered jailbreak pentru iOS 7.1 pe chip-urile A5. Desi niciunul dintre cei doi hackeri nu a spus daca va utiliza acest exploit pentru iOS 7.1, exista oricand sansa ca el sa fie folosit doar pentru a demonstra lumii intregi cat de priceputi sunt ei in a dezvolta o asemenea solutie, demonstratia de mai sus fiind facuta exact in acest sens dupa o disputa cu MuscleNerd.

  Inainte sa inchei, va spun ca desi multe website-uri promit sa ofere solutii de jailbreak pentru iOS 7.1, in special pe iPhone 4, deocamdata nimeni nu face altceva decat sa fure Like-uri pe Facebook sau sa ofere software cu malware.

9 COMENTARII

  1. exista pentru iphone 4, iOS 7.1, dar varianta tethered, cu ajutorul limera1n… cauta geeksn0w si ragemasta pe google… si e la fel de simplu sa faci jailbreak ca pe redsn0w

  2. O intrebare : incepe sa-mi dea rateuri jailbreak-ul. Exista vreo solutie sa-l refac ? Am incercat cu evasi0n dar se blocheaza dupa cca 2 minute si nu mai face nimic. Daca nu atunci trec la 7.1.
    Multam de raspuns. 🙂

  3. in loc sa demonstreze cat de buni sunt ei in a exploata softul apple ar fi frumos sa lanseze o solutie de unlock pt iphone 4 mai ieftina decat ceea oficiala

  4. Am spus si eu de cateva zile ca exista solutia de jailbreak tethered la ios 7.1,nu am specificat un program sau link anume dar am fost apostrofat sa nu mai “bag oamenii in priza” pentru ca nu exista.Eu ma refeream la iOS Soft Dev Pack+jb 7.1 tot luat de pe Google care face hactivare,jailbreak,etc la ios 7.1 :incercat pe iPhone 4.Toate din pacate au acelasi final nefericit..NO SERVICE.Asa ca bafta tuturor.

  5. @attilar1 cauta pe google SemiRestore 7, practic e un restore la iOS-ul care il ai deja si nu pierzi jailbreak-ul. Descarci programul si il rulezi si merge perfect din cate am citit. Incearca!

  6. Hehe… interesant ce spune winocm: ca jailbreak-ul este… enervant si prefera sa ruleze un IOS fara JB.

    From his blog post:

    It seems as if there’s a collection of tweaks and other software that can cause a phone to utterly break.

    Yes, tweaks and all are cool things, but as they are additional pieces of software that hook deeply into system APIs, they will incur additional stability issues that aren’t even part of the normal release OS.

    […]

    Although tweaks and extensions provide many interesting concepts, they are incredibly trivial things. Jailbreaking and all provides users with a way of extending their devices and making them ‘uniquely’ theirs. I don’t view customization as an incredibly important thing personally,

    Don’t even get me started. It’s pretty obvious that many people subvert security subsystems on their device for the express purpose of running ‘so-called’ unsigned applications.

    I prefer to run stock iOS. Jailbreaking is annoying. I’d prefer to not risk my device’s integrity.

    E si mai interesant stiind ca winocm va lucra pentru Apple la sfirsitul acestui an.

  7. Si eu am folosit programul iOS soft dev Pack+jb 7.1 si acuma îmi apare “No service” . Ce pot sa fac pentru a-mi activa SIM-ul? PS : telefonul este neverlocked