iOS 7.1 untethered jailbreak este prezentat intr-un prim clip video (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=X3QWRY_k6V0&w=580&h=370]

  Desi oficial nu exista o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 7.1, binecunoscutul hacker winocm a publicat in cursul noptii trecute un clip video in care demonstreaza un untethered boot pentru aceasta versiune a sistemului de operare. Winocm a dezvoltat, impreuna cu iH8sn0w, solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.x numita p0sixspwn, el urmeaza sa fie angajat in cadrul Apple, insa intre timp demonstreaza ca iOS 7.1 poate fi jailbroken fara probleme, chiar si untethered, chiar daca deocamdata numai pe iPhone 4.

  Desi in clipul video de mai sus vedem un iPhone 4 jailbroken pe iOS 7.1, o solutie de untethered jailbreak pentru iPhone 4S ar putea fi demonstrata de catre hackerul canadian iH8sn0w. Intr-un tweet publicat pe platforma de socializare Twitter, hackerul a anuntat ca intentioneaza sa faca o demonstratie asemanatoare pentru chip-ul A5. Aceste demonstratii vin la doar o saptamana dupa o cearta intre MuscleNerd, membru al iPhone Dev Team, si cei doi hackeri, acesta provandu-i sa demonstreze ca exploit-urile detinute de catre ei sunt viabile pentru iOS 7.1, lucru demonstrat deja.

  In ciuda acestor demonstratii, care au la baza simpla mandrie a hackerilor, nu cred ca vom vedea vreo solutie de untethered jailbreak pentru iOS 7.1 lansata public.