Prima Pagina aplicatii ATENTIE – ultima zi cu notificari Push pentru vechea aplicatie iDevice.ro

ATENTIE – ultima zi cu notificari Push pentru vechea aplicatie iDevice.ro

  Saptamana trecuta am publicat primul update pentru aplicatia iDevice.ro in App Store si v-am atentionat ca saptamana aceasta vor fi sistate notificarile Push trimise catre vechea aplicatie. Ei bine, astazi a venit momentul sa opresc acest serviciu, astfel ca incepand de maine doar noua aplicatie iDevice.ro va mai primi notificari Push. Daca nu ati instalat inca noua aplicatie in iDevice-urile voastre, ar fi bine sa o faceti pentru a primi notificarile, iar daca aveti tablete iPad o puteti folosi doar pentru notificari momentan, vechea aplicatie permitand accesarea iDevice.ro fara probleme.

  Daca nu aveti inca iOS 7 instalat in iDevice-urile voastre, atunci veti putea utiliza in continuare aplicatia veche, dar fara notificari Push. Din pacate nu s-a putut implementa compatibilitate cu vechile versiuni ale iOS in noua aplicatie si din pacate costurile mari generate de serviciul de notificari Push nu permit mentinerea sa activa pentru vechea aplicatie.

  In final va spun ca pregatim update-uri noi pentru noua aplicatie iDevice.ro, inclusiv o versiune pentru iPad care sper ca va ajunge in urmatoarele saptamani in App Store.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

s

Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


 • Florian-Germany

  pacat… accesez aplicatia doar de pe ipad … sper sa nu dureze mult pana apare varianta de Ipad

 • roby1010

  Super pentru ipad

 • marius buftea

  Si pt cei cu abonament la ap veche cum facem cu cea noua?

 • @marius buftea: O puteti folos in continuare fara probleme.
  @Florian-Germany: Poti instala aplicatia noua doar pentru notificari momentan.

 • Costel

  Pe aplicatia noua nu ai acces la tv!!

 • Nu ne lasa Apple.

 • AurashCi

  siii aplicatia cea noua ocupa mult cu cache memory. in viitor poate se va pune un buton de claer cache…

 • Romeo Mihociu

  Am inteles tv, am inteles viitoare update-uri, dar de ce nu merge link direct catre App Store, la sectiunile, cu aplicatii gratuite, reduse si chiar in acest articol?
  Exista undeva o setare, ca si la aplicatia veche, astfel incat sa primesc mail daca comenteaza cineva?

 • Remus

  E un site bun asta dar aplicația e o gluma la cum e făcută nu ma interesează ce se întâmpla cu ea!

 • B06DAN

  @Remus +1

 • Stavros

  Si eu tot de pe ipad o folosesc…pacat ca sunt abonati care nu au acces la idevice de pe tableta ! Sper sa se rezolve acest lucru pentru ca imi doresc sa am acces la informatii, ptr ca sunt abonat…

 • Abonamentele nu vor functiona in noua aplicatie, am spus deja asta, nu stiu in ce limba sa o mai explic. In rest, aplicatiile astea nu se dezvolta in doua zile, aveti rabdare, ca nu e ca si cum as avea o versiune pentru iPad si nu v-as da-o.

 • B06DAN

  @zaone. In loc sa faci in asa fel incat sa iti aduci mai multi vizitatori tu nu faci decat sa ii respingi si pe cei pe care ii mai ai. De exemplu cei cu ipad-uri nu vor folosi noua ta aplicatie. Era mai bine daca o lasai si pe asta pana scoteai un update la noua aplicatie si o faceai universala. Stau si ma uit in ultimul timp la toate articolele tale si nu prea mai sunt commenturi. Daca dai timpul inapoi si te uiti prin articole mai vechi de 1-2 ani, la fiecare articol aveai cel putin 10 commenturi.

 • @B06DAN: Contrar opiniei tale, nu am scos-o eu, asa ca a trebuit sa o inlocuiesc cu ceva. Da, nu mai sunt la fel de multe comentarii din cauza faptului ca inca nu reusesc sa gasesc un echilibru pentru sistemul anti-spam si multe comentarii nu sunt publicate.
  Daca tu crezi ca eu castig ceva prin nelansarea unei versiuni pentru iPad a aplicatiei, inseamna ca traiesti intr-o alta lume. Dupa cum am spus mai sus, cand va fi gata o veti avea, nu tin nimic ascuns, nu castig nimic din asta, e ilogic.

 • Remus

  Am mai zis si ma repet faci o treaba foarte buna dar ambele aplicatii pe care le-ai avut pana acum au fost de toata jena cine le-a facut a facut o treaba de 2 lei inteleg si chestia ca vrei sa promovezi aplicatia dar aia nu e o aplicatie e o chestie asa sa fie nu merge face numai nervi am sterso si acum intru aici si de cateva zile tot vad titlul asta al 2 lea pus acolo parca sa ne enerveze e ca si cum ai incerca sa ne bagi pe gat gluma asta de aplicatie. Intru de la inceputul acestui site ca imi place ce gasesc aici dar o sa incerc usor usor sa trec pe idownload… Nu ma deranjaza reclamele si articolele cu reduceri si orice altceva le inteleg … Dar nu inteleg aplicatia …ar avea rost daca ar merge dar e 0 …

 • @Remus: Ai instalat versiunea 1.0.2? Nu mai face problemele pe care le intampinai inainte.

 • Stavros

  Eu o sa folosesc tot vechea aplicatie…imi placea mai mult…

 • Sava

  Zaone…. m-ai nenorocit:) . Noua app nu o pot instala deoarece rulez pe ios 5.1.1

  Trebuie sa iau app veche la “lucru manual” pt a citi articolele 🙁