PowerDown Pro aduce noi functii pentru butonul de inchidere a iOS 7

  PowerDown Pro este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, el fiind conceput pentru a modifica functionalitatea sistemului de inchidere a terminalelor. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, tweak-ul implementeaza o serie de functii noi pentru sliderul care permite inchiderea terminalelor, noi avand acum posibilitatea de a efectua rapid respring-uri sau de a introduce dispozitivele in safe mode prin simpla efectuare a unui slide in meniul de inchidere.

PowerDown Pro adds multiple options to the power down slider. In addition to the standard shut down, PowerDown Pro gives you the ability swipe to access reboot, respring, or enter safe mode. With its clean and simple design, it won’t clutter up the power down screen with extra sliders. The order of power options are customizable to your preference.

  PowerDown Pro are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS 7 care ne ofera posibilitatea de a aranja ordinea optiunilor in slider, asa ca veti avea doar ceea ce va este necesar in fata. PowerDown Pro este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.