Prima Pagina Apple Apple a stabilit un nou record pentru vanzarile de iPhone-uri

Apple a stabilit un nou record pentru vanzarile de iPhone-uri

  iPhone-ul a fost lansat cu aproape 7 ani de zile in urma de catre compania Apple si in aceasta perioada cei din Cupertino au vanzut un numar impresionand de terminale in intreaga lume. Fara a anunta oficial acest lucru, compania a vandut recent iPhone-ul cu numarul 500 de milioane undeva in lume, cel putin asta ne spun cei de la Forbes. Desi la inceput Apple a vandut sub 10 milioane de iPhone-uri pe trimestru fiscal, in scurt timp “febra” iPhone-ului o ducea pe Apple spre vanzari de zeci de milioane de terminale trimestrial, in sezonul sarbatorilor de iarna compania vanzand 10% din totalul vandut in  7 ani de zile.

  Mai interesant este faptul ca in primii 4 ani de existenta a iPhone-ului Apple a vandut doar 100 de milioane de unitati in lumea intreaga, restul de 400 de milioane fiind vandute in cei trei ani urmatori. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai jos, incepand cu anul 2010 vanzarile de iPhone-uri au crescut exponential de la un trimestru fiscal la altul, anii 2011 si 2012 inregistrand cele mai mari cresteri, in timp ce in cursul anului trecut vanzarile au inceput sa stagneze.

  Acestea fiind spuse, Apple ar putea vinde intre 150 si 170 de milioane de iPhone-uri in cursul anului 2014 si ar putea atinge cifra de 1 miliard de smartphone-uri in doar 3 sau 4 ani.

 • nelu

  Zaoane te rog poate ma poti ajuta!am o problema pe doua iphonuri 4 si 4s de o saptamana cand intru an cydia ami da urmatorul mesaj:wow, you exceeded the number package names this apt is capable of.problem with mergelist/var/lib/apt/lists/pr.modmyi.com dists stable main binary iphoneos arm packages.the package list or status file could not be parsed or opened.va rog ajutatima!

 • coty_silviu

  intra la surse si sterge din ele

 • costel

  Strerge unele surse

 • costel

  Exista o sursa sau mai multe in Elencul tau din cydia care blochează update-ul

 • Nelu

  Multumesc frumos domnu costel!asa a fost de la sursa insanelyi!am sterso si merge doar ca iphonul 4 lam updatat la 7.1 aveam ios 6.1.3 acum ami pare foarte rau treb sa caut sal vand si sa ami iau ceva cu ios mic pt ca ami merge tare greu!dar pe 4 s am ios 7.0.4 si acesta sia revenit!va multumesc!

 • costel

  O poti reinstala maine si va merge din nou, asta pana se va bloca din nou