Apple implementeaza noi optiuni pentru cautarile aplicatiilor din App Store

  Sistemul in baza caruia sunt efectuate cautarile in App Store a fost criticat de aproape toata lumea, iar Apple stie ca el nu este nici pe departe atat de bun precum ar trebui sa fie, asa ca acum incearca sa il imbunatateasca. Noua modificare implica afisarea unor expresii asemanatoare cu cele cautate de catre noi prin aplicatia App Store pentru iOS, Apple incercand sa ne sugereze topicuri de interese similare care ne-ar putea ajuta sa descoperim rapid exact aplicatiile pe care le dorim.

  Noul sistem este afisat doar dupa efectuarea unei cautari folosind aplicatia App Store a iOS-ului, insa ea este disponibila doar unui numar limitat de utilizatori momentan. Accesarea uneia dintre sugestiile oferite de catre Apple pentru cautarile noastre va deschide automat o noua pagina de cautare cu rezultatele pentru respectiva expresie, vechea pagina de cautari pentru expresia folosita initial disparand si trebuind refacuta daca nu sunteti multumiti de ceea ce va recomanda Apple.

  Avand in vedere ca vorbim despre un sistem aflat in stadiu de testare beta, deocamdata nu se stie cand ar urma el sa fie disponibil oficial, asa ca ramane sa vedem daca el va fi lansat pana la iOS 8, sau impreuna cu el.