Apple ne demonstreaza modul in care tabletele iPad sunt utilizate pentru a diagnostica contuziile atletilor (Video)

  In cursul serii trecute compania Apple a publicat o noua sectiune a campaniei your verse, in ea cei din Cupertino promovand tableta iPad si modurile in care ea este utilizata in cele mai neasteptate locuri. Noua sectiune se concentreaza pe mediul sportiv si pe modul in care doctorii pot diagnostica orice fel de contuzie pe care atletii o sufera in timpul diverselor competitii sportive. Apple vorbeste despre modul in care contuziile afecteaza jucatori din diverse medii sportive, dar prezinta in acelasi timp si aplicatii care ii ajuta pe medici sa descopere rapid simptomele unei contuzii craniene.

A concussion isn’t like a broken arm. It doesn’t show up in an X-ray or even an MRI. So to accurately monitor the injury, you need to visualize its effect on a person’s cognitive and motor performance. The C3 Logix app uses a hexagon-shaped graph to represent the multiple symptoms associated with concussion. The athlete’s normal level of function is shown on the perimeter, with postinjury results inside. During recovery, the inner graph moves out toward the perimeter.

  Desi Apple promoveaza acum utilizarea tabletelor iPad in acest scop, unele echipe de fotbal american folosesc aceasta tehnica de mai bine de un an de zile cu succes, insa multumita campaniei Apple, cu siguranta multi vor realiza cat de util se poate dovedi a fi un asemenea dispozitiv.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=kzQqw2P0KCM&w=580&h=370]