Prima Pagina Apple MacBook Air 2014 Retina Display lansare si pregatiri

MacBook Air 2014 Retina Display lansare si pregatiri

  Anul acesta compania Apple ar fi pe punctul de a pregati un update important pentru linia sa de MacBook Air-uri, iar un nou zvon indica faptul ca ne putem astepta la lansarea unor modele care includ Retina Display-uri. In baza unor informatii obtinute de la surse din interiorul lantului asiatic de parteneri ai celor din Cupertino, se pare ca in a doua parte a acestui an compania Apple intentioneaza sa aduca pe piata MacBook Air-uri echipate cu Retina Display-uri, totul intr-o tentativa de a creste vanzarile acestui tip de produs.

MacBook shipments in 2014 are likely to drop by about 15% from 12 million units in 2013 to 10 million units or even 9.9 million units, according to some of Taiwan-based supply chain makers. MacBook shipments in January-February 2014 were as expected, but Apple has significantly decreased shipments in March, the sources said. However, other Taiwan-based supply chain makers hold the opinion that 2014 MacBook shipments estimates may not be accurate because Apple will launch new models in the second half of 2014. Apple will reportedly launch a MacBook Air with Retina display, the makers said.

  Saptamana trecuta aflam ca aceste nou Mac-uri ar avea Retina Display-uri de 12 inch, o dimensiune intermediara intre cele de 11.6 inch si cele de 13 inch utilizate in momentul de fata. Mai mult decat atat, atunci aflam ca Apple intentioneaza sa reduca grosimea produselor, sa renunte la ventilatoare si sa foloseasca un trackpad tactil, insa deocamdata niciun alt zvon nu a sustinut acele detalii. Daca ele sunt adevarate, atunci noile MacBook Air Retina Display ar urma sa contina ecrane cu rezolutie 2304 x 1440, apropiata de ce a actualelor MacBook Pro-uri.

 • Claudiu91

  Sa faca unul de 15″ ca m-am saturat de mbp.

 • Sorin

  Pai ce are mbp? conteaza doar 2 criterii, vrei day to day use si calatoresti mult 12″ MBA the best, vrei mai multa performanta automat ai nevoie si de un ecran mai mare iti iei MBP de 13.3″ sau 15.4″

 • Sorin

  chestia interesanta este daca procesoarele ULV de la intel broadwell sunt gata pt macbook air luna viitoare sau mai ca sa le lanseze odata cu WWDC

 • Sorin

  Oricum odata cu lansarea noilor macbook air, mai mult ca sigur clasicul MBP de 13″ va fi retras si vor fi denumite doar Macbook Air si Macbook Pro, excluzand retina din denumire

  12″ Macbook Air
  13.3″ and 15.4″ Macbook Pro

 • kelu88

  si mai oricum tot la fel de noproductive si nefolositoare cand vine vorba sa downloadezi cv! deci mai pardon!nu dau doi bani pe un lucru cand vine vorba sa cumpar programe care normal le iei gratis pe windows!e ca si cum l-ai cumpara din nou!ipad-ul si iphone-ul intradevar raman putere,asa restrictionate cum pr fi si alea!dar un macbook de la apple nu m-as m-ai uita la el!

 • Sherman

  Fiecare cu parerea lui! Eu sunt multumit de MBA 11,6.

 • Pingback: Apple lanseaza noi modele ale MacBook Air cu autonomie si performante imbuntatite la preturi mai mici | iDevice.ro()