Iata camera in care a fost dezvoltat primul iPhone

  Va spuneam dimineata ca un inginer al celor de la Apple a descris procesul de dezvoltare al primului iPhone, iar acum vedem si camera in care a fost conceput dispozitivul. In imagine vedeti un set up pe care Apple l-a folosit pentru a testa versiunile alpha ale iOS, compania utilizand un Mac cu hardware slab pentru a simula modul in care ar functiona software-ul cu hardware-ul disponibil pentru un telefon mobil. Apple a conectat un ecran tactil la Mac si la un telefon fix pentru a simula intregul proces, totul fiind tinut secret in cadrul companiei.

The secret meeting room where most of the design decisions for the original iPhone’s software were made is “hallowed ground” to Greg Christie, who designs the software interface for Apple products and one of the first members recruited to work on the device in 2004. It doesn’t mean that the windowless room, lit by fluorescent lights hanging from the ceiling, looked like anything special. Christie recalled the walls had signs of water damage from a flood in an adjacent bathroom. A few images covered the walls including one of Apple’s “Think Different” posters of famous graphic designer Paul Rand and another of a large chicken running around without its head.

  In aceasta camera au fost luate majoritatea deciziilor importante in legatura cu procesul de dezvoltare al hardware-ului, design-ului si software-ului iPhone-ului, alte imagini cu ea nefiind disponibile. Dupa cum prea bine stiti deja, Apple a tinut secreta atat echipa, cat si locatia in care era dezvoltat iPhone-ul sau, asa ca foarte multi vad acum pentru prima oara aceasta camera, fara ferestre, chiar daca ei au fost angajati ai celor din Cupertino. Avand in vedere ca Apple incepe sa dezvaluie informatii de acest gen in proces, va fi interesant de vazut de ce alte detalii vom avea parte in urmatoarele zile.