Apple schimba furnizorii de baterii pentru iPhone 6, incearca sa evite distrugerile accidentale

  In ultimii ani am vazut tot mai multe incidente care aveau in centrul iPhone-urile si bateriile care se defectau si fie luau foc, fie se umflau si distrugeau complet terminalele. Intr-o incercare de a evita asemenea probleme in viitor, Apple ar fi ales sa renunte la actualul furnizor de baterii pentru iPhone 5 si iPhone 5C, alegand alte doua companii pentru fabricarea bateriilor destinate iPhone 6. Miscarea nu este absolut deloc neobisnuita, mai ales daca ne gandim la intensele critici la care a fost Apple supusa din cauza bateriilor problematice, insa deocamdata vorbim doar despre zvonuri.

Apple has reportedly placed its next-generation iPhone battery orders with only two suppliers: Taiwan-based Simplo Technology and China-based Shenzhen Desay Battery Technology. Dynapack, a battery supplier for the iPhone 5 and 5c currently has no orders confirmed, according to sources from the upstream supply chain. Simplo, Desay and Dynapack declined to comment about rumors.

  Apple utilizeaza baterii ale Dynapack pentru iPhone 5 si iPhone 5C, insa pentru iPhone 6 ar urma sa foloseasca produse ale Simplo si Desay, ambii producatori chinezi. Este greu de spus acum daca schimbare va fi de bun augur, insa avand in vedere numeroasele probleme, ea este binevenita, chiar daca noii producatori sunt contractati pentru prima oara de catre Apple pentru a furniza o componenta atat de importanta a unui produs nou.