Prima Pagina Apple iPhone 4S iOS 7.1 jailbreak exista!

iPhone 4S iOS 7.1 jailbreak exista!

  Acum o saptamana de zile vedeam un prim clip video in care ni se demonstra faptul ca o metoda de a face untethered jailbreak pentru iOS 7.1 exista, insa doar pentru iPhone 4. In cursul noptii trecute lucrurile au trecut la un alt nivel, hackerul canadian iH8sn0w confirmand faptul ca iPhone 4S iOS 7.1 jailbreak exista. Deocamdata solutia se afla doar in posesia hackerului, insa exploatarea chip-ului A5 pe iPhone 4S presupune posibilitatea de a exploata orice chip A5 si probabil cele A6 sau A7.

  Ambii hackeri sustin ca deocamdata solutiile de jailbreak pentru iOS 7.1 nu sunt publice, iar modul in care este prezentata situatia ne da sperante pentru viitor. Desi nimeni nu a spus concret va ca lansa o solutie de jailbreak pentru iOS 7.1, sanse ca ea sa apara exista. Nimeni nu stie cand se vor materializa aceste sanse, insa trebuie sa stiti ca orice website-uri care va promit acum o solutie de jailbreak pentru iOS 7.1 spun doar minciuni, asa ca ar fi bine sa nu le dati crezare.

 • Pepsi

  Sper sa nu-l lanseze si nu cred c-o vor face. Ar fi fraieri sa arda din nou aiurea exploituri importante. Probabil vor astepta lansarea IOS8, care este un eveniment major si merita efortul unui JB.

 • seby

  Pentru mine nu mai prezinta interes jb , pot face ce vor din partea mea :)))))

 • silviu

  Ar fi bn sa apara

 • villman89

  Ar fi foarte ok sa trecem si noi cei cu Iphone 5\5S la 7.1 cu jailbreak 🙂 eu am jailbreak pentru tweak-uri nu pentru aplicatii gratis..

 • rundown

  sigur ca nu ai apps gratis :))) cui ii trebuie de ex un navigon de 60 euro moca :)).Ba cand va aud cu din astea ma umfla rasul iar voi rupeti appcake-u dupa aplicatii piratate

 • Pepsi

  Ar fi… dar mai bine ar fi sa avem cind va fi cazul un Jailbreak pt. IOS8, folosind exploiturile descoperite acum pentru IOS7.1. Cum am mai spus am testat IOS7.1 Beta 3 si n-am fost impresionat. Plus ca incep sa apara in Cydia noutatile/schimbarile din IOS7.1 ca aplicatii sau tweak-uri pentru IOS7.0, cum ar fi Gregorian, de exemplu.

 • Dexen

  rundown >>>>>>>>pentru cunostinta ta mai exista si tongbu si kuaiyoung pentru a instala multe aplicatii fara a le cumpara si a beneficia de ele fara a avea jailbreak …asa ca mai taci cu appcake-ul tau …..numai la asta va este gandul ….romanii astia atot stiutori si corecti

 • dory

  tongbu si kuaiyoung ba taci nu vb de ro