Prima Pagina Apple iPhone 6 lansare in septembrie in doua versiuni cu ecrane de 4.7...

iPhone 6 lansare in septembrie in doua versiuni cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch

  Lansarea iPhone 6 este pregatita pentru luna septembrie a acestui an conform unui nou zvon publicat astazi de catre un website japonez, insa informatila poate fi ghicita de catre oricine dupa o simpla analiza a lansarilor de iPhone-uri din ultimii ani. Ceea ce nu este chiar atat de usor de ghicit are legatura cu ecranul iPhone 6, publicatia sustinand ca Apple se gandeste sa lanseze un iPhone 6 si un iPhone 6C, dispozitivele urmand a avea ecrane ce au o diagonala de 4.7 inch si de 5.5 inch, ambele urmand a ajunge pe piata in aceeasi perioada.

Manufacturers have apparently begun making such components as fingerprint sensors and chips for liquid-crystal drivers… Mass production of LCD panels will start as early as the April-June quarter at Sharp’s Kameyama factory, Japan Display’s Mobara plant, and at other facilities, according to sources. LG Electronics will supply panels as well. The new handset’s display resolution is expected to be significantly higher than that of current models.

  Sharp, LG Display si Japan Display sunt companiile ale caror angajati ar fi furnizat informatiile acestui nou zvon, iar daca ele vin de la cei care produc ecranele iDevice-urilor, atunci probabil sunt adevarate. Toti cei trei producatori au planificata inceperea productiei ecranelor iPhone 6 in perioada aprilie – iunie 2014, astfel ca pana in iulie – august Apple sa aiba un stoc suficient de componente pentru a incepe procesul de fabricare al iPhone 6 si iPhone 6C, totul in ideea lansarii din septembrie.

  Informatiile publicate astazi nu sunt intrutotul noi, insa avand in vedere ca sursa lor este reprezentata de angajati ai producatorilor de ecrane pentru iPhone-uri si tablete iPad, merita avute in vedere ca fiind credibile.

 • Radu

  5,5 pe un iphone ? Steve Jobs se rasuceste in mormant…

 • Dragosh

  E clar… Raman la 5S, nu vreau sa imi fac pantaloni pe comanda :))

 • Chatagra

  @zaone parca ai zis mai demult ca LG nu mai fusese contractata pentru productia de displayuri la iphone 6 … Ma insel io ?

 • gianidiamond

  Si iphone7 va fi de 7″:(

 • @Chatagra: Zvonuri, se schimba informatiile de azi pe maine.

 • Angel

  …peste 5 ani un ecran de 4 ” la un telefon o sa fie inacceptabil…Apple intotdeauna a fost un etalon al inovatiei…de ce ar merge contra curentului?
  Se poate face un ecran de 5.5 ” fara bezel care sa fie absolut fantastic iar eu cred ca inginerii de la Apple exact asta incearca sa implementeze aceasta marime in carcasa noului iphone cu stil…(vezi LG G2) un design superb !

 • Stavros

  Wow…si eu raman la 5s…

 • Valentin

  Stati mai sa vedeti ce fel de model apare… :))). Nu cred ca Apple a scos pe piata vreodata o uratenie de aparat si nici nu o va face de acum inainte. Nimeni nu stie inafara de ei cum va arata… Tot ce ne trebuie este rabdarea…

 • nagy77

  Femeile sunt cele mai nefericite, ele mereu sau plans de grosime si noi de marime.

 • Ovidiu

  La femei e simplu: de lung poate sa fie cat de gros, de scurt sa nu fie prea subtire! La baieti e mai delicat, ca viseaza bezel free, iar apple e bezel mare si gros dintotdeauna. Sper ca cei de la apple citesc sperantele fanilor si sa faca ceva