Prima Pagina aplicatii Tim Cook saluta lansarea Microsoft Office pentru iPad, Apple promoveaza suita in...

Tim Cook saluta lansarea Microsoft Office pentru iPad, Apple promoveaza suita in App Store

  La doar cateva ore dupa lansarea Microsoft Office pentru iPad in App Store, CEO-ul Apple Tim Cook saluta aparitia software-ului in magazinul virtual de aplicatii al companiei sale. Cook a publicat in cadrul Twitter un mesaj prin care anunta aparitia acestui software in App Store si il felicita pe actualul CEO al Microsoft, Satya Ndadella. Desi cele doua companii sunt competitoare si Apple are o suita de productivitate office proprie, Steve Jobs a laudat in repetate randuri suita Microsoft Office, asa ca actiunea lui Cook nu este surprinzatoare, mai ales ca Apple promoveaza titlul in App Store-ul sau.

  Microsoft Office pentru iPad este disponibila in App Store sub forma a trei aplicatii: Word, PowerPoint si Excel, toate trei fiind disponibile gratuit pentru noi. Din pacate aceste aplicatii permit gratuit doar vizualizarea de documente disponibile in iDevice-urile noastre, ele necesitand achizitionarea unui abonament Office 365 pentru a putea crea sau edita alte documente, acest abonament fiind disponibil pentru suma de 99$ anual, una prea mare pentru multi posesori de iDevice-uri, avand in vedere ca suita iWork este disponibila gratuit.

 • seby

  Sunt constienti ca mo este mult peste ori ce altceva de genul asta. Faptul ca in momentul de fata mo exista pe toate platformele apple , da speranta celor de la apple in a mai castiga cativa clienti care nu treceau la produsele lor din cauza la mo…….
  Eu unu sunt foarte multumit , bravo microsoft

 • ss33

  =)) 99 pe an? din cauza MS a inceput lumea sa pirateze:))

 • Dani L.

  S-au trezit prea tarziu … Avand in vedere ca iWork e gratis, asa cum ai zis si tu, va fi pur si simplu un alt esec Microsoft!
  Probabil ca doar cateva firme vor cumpara dar nu cred ca omul de rand se va inghesui sa cumpere suita Office.

 • Florin

  Eu unul, nu as da 99 de dolari pe an. Preferam in schimb o singura taxa pentru ele.
  Iar pentru faptul ca ele vin gratuite cu posibilitate de citire si nu scriere a documenteor ma face sa nici nu ma mai obosesc sa le instalez. Pentru asta sunt sute de aplicatii de acest gen.
  Le doresc succes celor de la Microsoft. Dar totusi ar trebui luat exemplu cei de la Apple care ofera suita iWorks gratuita.

 • iulius

  Super scump !Trebiie sa se adapteze la piata!

 • iulius

  Sincer nu as plati nici 10 dolari pe an!

 • Andy

  Este vreo posibilitate de a instala aplicatia pe ios 6 chiar daca cere ios 7? Vreun tweak ceva?

 • @Andy: Nu, pentru ca e facuta pentru iOS 7 si nu ai cum sa o rulezi pe o versiune veche.

 • seby

  Daca nu aveti treaba cu acte si alte chestii normal ca nu va trebuie ms

 • seby

  Iwork e destul de departe de ms cu toata gratuitatea tot pe pc stau sa intru unde am ms , asa ca doar 99 pe an e putin pentru ce face.

 • Robert

  iwork este free pe mac doar pentru dispozitivile mai noi, din pacate. Chiar daca detin un mb air foarte actual si un ipad4, nu am acces la suita iwork free. Cat despre editatrea documentelor pe telefon…mult succes.