Prima Pagina aplicatii Microsoft Office pentru iPhone este disponibil gratuit, Microsoft ofera licente gratuite pentru...

Microsoft Office pentru iPhone este disponibil gratuit, Microsoft ofera licente gratuite pentru Office pentru iPad

  Microsoft Office pentru iPad a fost lansat in cursul serii trecute de catre Microsoft in App Store, insa suita nu poate fi utilizata fara un abonament Office 365 pentru care Microsoft cere 99$ anual. Pentru a usura putin viata unor posesori de tablete iPad, cei de la Microsoft au decis sa ofere 50 de abonamente gratuite primelor 50 de persoane care viziteaza un magazin propriu cu o tableta a celor de la Apple. Microsoft a anuntat totul prin intermediul unui tweet publicat in cursul serii trecute, iar numarul mic de abonamente oferite nu va face altceva decat sa atraga atentia asupra zgarceniei celor din Redmond.

Just like Office Mobile for Windows Phone, we are making Office Mobile for iPhone and Android phones free for everyone. With Office Mobile, you have the ability to view and edit your Office content on the go. Office Mobile is available in the App Store and Google Play.

  Partea buna a intregii probleme este ca Microsoft Office pentru iPhone este disponibil gratuit incepand de astazi. Folosind aplicatia Microsoft Office Mobile vom putea vizualiza si edita rapid orice fel de documente compatibile cu suita Microsoft Office, insa problema este ca nu vom putea crea alte documente, acest proces necesitand achizitionarea unui abonament Office 365. Practic Microsoft a incercat sa “indulceasca” putin lucrurile prin oferirea gratuita a acestei aplicatii, insa multi cu siguranta vor evita suita pentru iPad din cauza pretului mare.

Pretul initial:
Numele:
Microsoft Office Mobile

Gratuit

s

Developer: Microsoft Corpora…
Categoria: Productivity


Descriere: Microsoft Office Mobile is the official Office companion optimized for your iPhone. You can access, view and edit your Microsoft Word, Microsoft Excel and Microsoft PowerPoint documents from virtually anyw…


Dimensiunea aplicatiei este: 46.9 Mb


 • yan

  Aplicatie care o iei si nu faci nimic cu ia!!!

 • alexabv

  Microsoft a gândit mereu produse camerciale rentabile dar foarte slabe in utilizare. Microsoft si Apple sunt o frâna in calea progresului. Doua babe fardate exagerat, imbrăcate bine și dintre care avem democratica posibilitate de a alege mireasa.

 • bodoo69

  Ar fi dragut sa putem accesa direct aplicatiile din articole

 • Iryan

  Am facut prostia sa-l cumpar. Am constatat imediat ca este o mizerie, nu poti edita documente decat cand vrea el. Poti lucra numai on-line pe versiunile noi de office, nu ai net, nu lucrezi. Vrei sa mearga full? Platesti 99,99 euro pe an ca sa ai o chestie pe care o ai gratis in o gramada de aplicatii asemanatoare. Imi poate da careva un sfat cum sa reclam cumpararea produsului, deoarece nu scrie nicaieri ca dai 9 euro ca sa lucrezi exclusiv online?

 • ©laudiu

  1 alexabv

 • @Iryan: Probabil trebuie sa accesezi interfata de suport disponibila in website-ul Office.
  @bodoo69: Working on it.

 • Iryan

  Am lua aseara full docs de la microsoft, despre ea este vb. Am facut report la ea, e numai ptr on-line. Mai mult decat atat, de ce trebuie sa iei 5 aplicatii (onedrive, office mobil, full docs, etc) sa faci conturi si toate tampeniile sa poti deschide un word? Aplicatia postata de voi da erori de deschidere la docx, nu stiu, poate exagerez eu, dar e prea multa bataie de cap ptr ceva ce gasesti gratis.
  Nu mai spun ca pentru aplicatia word in tableta ai nevoie de un abonament la office 365 la modicul pret de “doar” 99,99 euro/ an. Ceva e in neregula cu astia!

  PS: yan chiar am nevoie de o aplicatie de acest gen, dar se pare ca nu de la microsoft

 • tny

  Daca ar face open office pt ios!

 • tny

  Open office

 • Raoul Valceanu

  Eu folosesc Kingsoft Office, cu succes de cativa ani. Functioneaza perfect, poti citi, edita si crea foldere noi. Deci, Microsoft Office, nu are rost.

 • anonimous

  Nu stiu de ce multi se feresc de suita iwork, care mai nou este si gratis.

 • Iryan

  Link iwork gratis, please

 • @Iryan: Daca ai cumparat un iDevice dupa 1 sept 2013 il poti descarca gratuit din App Store.

 • Amfetamin

  Zaone,ai uitat sa precizezi daca ai cumpărat un idevice după 1 sept 2013 si îți faci un Apple id nou! Si eu mi-am luat un ipad air in Decembrie 2013 si degeaba,ca mi l-am configurat cu Apple id-ul existent ce-l folosesc cu IPhone-ul.

 • @Amfetamin: Chiar cu 5S-ul am luat toata suita iWork gratis folosind un Apple ID vechi. Nu stiu unde ai ctiti despre treaba cu necesitatea inregistrarii unui Apple ID nou, dar n-are nicio legatura, e obligativitate legata de produs, nu de Apple ID.