Prima Pagina aplicatii Apple incaseaza 30% din toate abonamentele vandute de catre Microsoft pentru Office...

Apple incaseaza 30% din toate abonamentele vandute de catre Microsoft pentru Office for iPad

  In cursul serii trecute Microsoft Office for iPad a fost lansat oficial de catre compania Microsoft, insa toti cei care utilizeaza sistemul trebuie sa achizitioneze un abonament Office 365 care permite accesarea tuturor functiilor concepute de catre companie. Microsoft cere 99% anual pentru abonamentele Office 365 care permit utilizarea aplicatiilor Word, PowerPoint si Excel la adevarata lor valoare, iar conform termenilor si conditiilor App Store-ului, compania Apple incaseaza 30% din toate vanzarile facute pentru aceste abonamente.

  Desi in cursul anului trecute Microsoft a decis sa retraga aplicatia SkyDrive din App Store deoarece Apple a fortat-o sa-i ofere 30% din toate vanzarile facute prin intermediul titlului, in cazul Microsoft Office for iPad lucrurile sunt complet diferite. Cele doua companii au ajuns la o intelegere privind plata abonamentelor si a comisionului celor de la Apple, iar privind lucrurile prin aceasta perspectiva, pretul mare al abonamentului se justifica prin faptul ca Apple ia o buna parte dintre banii incasati de catre Microsoft.

 • NICEGUY

  Eate o hotie sa faci abonament la asa ceva in primul rand

 • Marin

  Dai 400 Ron pe un abonament, dar il poti imparti cu patru prieteni. Ar veni cam 80 Ron pe an.
  Te alegi cu un office fara batai de cap pe PC si un office bun pe Ipad.

  Nu e rau deloc.

 • mih

  da, dar daca imi fac abonament la msoffice in afara apple store, direct la microsoft apple nu mai incaseaza nimic, asa ca ei incaseaza doar daca utilizatorul alege sa faca abonamentul din app pt ipad.:)