Prima Pagina Apple iPhone 6 ecranul – iata ce pare sigur

iPhone 6 ecranul – iata ce pare sigur

  Ecranul iPhone 6 pare sa fie cea mai importanta componenta a viitorului terminal, recentele zvonuri aparute pe internet indicand faptul ca Apple pregateste o crestere semnificativa a dimensiunii acestuia. Schitele din imaginea de mai sus au aparut in cursul zilei de ieri pe internet, o publicatie asiatica prezentandu-le ca apartinand unui iPhone 6C cu ecran de 4.7 inch si a unui iPhone 6 cu ecran de 5.7 inch. Dimensiunile lor sugereaza faptul ca Apple va creste cu minim 14mm inaltimea si 7mm latimea iPhone 6 sau iPhone 6C, insa ramane sa vedem daca ambele dispozitive vor ajunge pe piata.

  Ceea ce este interesant in ultimele zvonuri publicate pentru iPhone 6 are legatura cu ecranul, majoritatea informatiilor noi indicand faptul ca Apple va implementa un ecran cu diagonala de 4.7 inch. Desi in ianuarie apareau informatii conform carora Apple ar lua in calcul implementarea unui ecran cu diagonala de 4.5 inch, se pare ca americanii ar fi ales un ecran cu diagonala de 4.7 inch pentru iPhone 6. Multitudinea de informatii care ofera aceeasi dimensiune pentru ecran sugereaza faptul ca Apple are in plan implementarea unei diagonale de 4.7 inch, acum ramane doar sa vedem si ce rezolutie va avea.

  In ceea ce priveste cel de-al doilea model al iPhone 6, informatiile recente sugereaza faptul ca ecranul va avea o diagonala de 5.5 sau 5.7 inch, dar deocamdata nu se stie daca acest dispozitiv va ajunge anul acesta pe piata.

 • Cms

  Oare piata chiar cere tavi de pahare mai mult de 50%?!
  4.5 e normal dar peste 5 inch ar trebui sa ofere si o poseta in pachet…

 • Adioff

  Nici mie nu imi plac tabletele … Dar cred ca trebuie sa ne adaptam ,din pacate …

 • Sorin

  Pt cel de 4.7″ nu are cum sa creasca cu minim 14 mm inaltime, nu ar fi un produs gandit tinand cont ca la 136,6mm inaltime avem cel mai compact 5″ care este Galaxy S4
  Imi este tare greu sa cred ca Apple nu s-ar chinui sa faca sub 136mm un telefon cu 4.7″
  Mai degraba este adevarat zonul cu 4.7″ si 132mm inaltime

 • gianidiamond

  O sa-mi cumpar si borseta:)

 • Adioff

  Butoane pe partea dreapta ? Ca la Samsung ? Hmm , eu la Samsung le apasam cand il luam in mana si se oprea …

 • Amfetamin

  Eu nu inteleg un lucru,anume,cand s-a lansat IPhone 5 cu al sau 4″ era ditamai tămbălău ca nu erau compatibile nici una dintre aplicații pt ecranul de 4″,dezvoltatorii fiind obligați ca sa-l faca compatibil,erau doua dungi negre pe laterale ca erau făcute pt 3.5″. Ce o sa faca acum dezvoltatorii de aplicații daca va lansa Apple doua IPhone 6,cu doua diagonale diferite,de 4.7 si 5.5 sau 5.7??? Eu unul(si cred ca sunt mulți ca mine) as dori ca cel de 4.7″ sa fie vârful de gama,si nu cel de 5.7″ sau cat o fi. Deja intram pe teritoriul phableturilor,gen Note 3.

 • Amfetamin

  Si tu ziceai zaone ca e comic sa vb la o paleta de Note 3 si nu te vezi făcând asa ceva,acum daca va lansa Apple IPhone 6 de 5.7″(exact diagonala lui Note 3) iti vei schimba oare părerea? Degeaba umbla pe la bezeluri,paleta e paleta.

 • catalin

  subscriu la ce a scris sorin .nu vor scoate telefon mai mare ca lungime de 132-133 mm ,pt ca in aceasta lungime garantat pot pune 4.7inch si sa ramana cu bezel sus si jos suficient .iar latime mai mare de 65 la fel nu va fi pt ca nu e nevoie (si garantat va fi edge to edge pe latime la fel ca un lg g2-g3)

 • @Amfetamin: N-am spus ca o sa-l si iau sa-l folosesc zi de zi. Nu stiu daca Apple va lansa vreodata asa ceva, dar tot comic si aiurea va fi. Legat de rezolutie, e foarte posibil sa aiba ambele aceeasi rezolutie si asa se rezolva problema compatibilitatii aplicatiilor.

 • Adioff

  Cum am mai spus , astept iPhone mini … Cat 4s , ecran mai mare si mai usor ! Sweat dreams …

 • Adioff

  Dreams !!! Din pacate .

 • iulius

  Cam complicat sa faca ecranul mai mare din cauza butonului “home” dar nu imposibil.Ar putea sa faca putin mai lat telefonul si ecranul si eventual ecranul cu 4-5 mm mai inalt pastrind inaltimea si simetria partilor laterale.

 • Adrian

  De ce nimeni pana acum nu se gandeste ca ar trebui ca noul iphone 6 sa aiba doua difuzoare extern!? Astept un raspuns destept.

 • andy

  Stati calmi, ca nu scoate Apple niciun display de 5,7…doar nu sunt nebuni sa-si creasca costurile de productie si sa-si minimizeze profiturile.Ei ofera tot cate putin in fiecare an pentru a pastra proportile, cost de fabricatie mic-profit imens!

 • Spark

  Cum sa lanseze un idevice de 5,7………..atuci isi vor canibaliza vanzarile de la iPad mini

 • Alex

  Ce vedeti voi sus este dimensiunea la noul iPod touch 😉

 • Alex

  Este noul iPod touch 😉

 • Alex

  Cand trăia Jobs, parcă nu se aflau atâtea detalii despre noua serie de iPhone, aflată in producție. Nu-mi aduc aminte să fi găsit pe net, detalii “scăpate” din greșeală, de producători. In prezent, se pare că acest lucru devine tot mai des întâlnit. Smartphone-urile pot fi extra-dezvoltate, insa nu-si pot permite sa vândă toate ideile odata. Exista riscul sa nu mai aibă ce vinde anul viitor. Asta sa fie noua tactică de marketing? Aruncă zvonuri / date reale ce instiga la comentarii virtuale generatoare de bani? Jobs parca iși câștiga banii din vânzarea produselor si nu a ideilor.