Prima Pagina Apple Apple are o rezerva monetara de 30 de ori mai mare decat...

Apple are o rezerva monetara de 30 de ori mai mare decat cea detinuta cu 10 ani in urma

  Apple este una dintre cele mai bogate companii de pe glob, iar conform ultimelor rezultate financiare anuntate de catre companie, 158.8 miliarde de dolari sunt disponibili in rezerva sa monetara. Cu doar 10 ani de zile in urma Apple avea o rezerva monetara de 5.46 miliarde de dolari, iar cu un simplu calcul matematic aflam ca intr-un deceniu americanii au reusit sa multiplice de aproape 30 de ori suma detinuta atunci. In momentul de fata Apple detine 9.7% din totalul rezervelor monetare ale companiilor americane, suma fiind enorma.

  Apple este secondata de catre companii precum Google, Microsoft, Verizon, si nu numai, insa cei din Cupertino au cei mai multi bani adunati in conturi, in principal multumita vanzarilor foarte bune de iPhone-uri si tablete iPad. Desi Apple are o rezerva monetara impresionanta pentru o companie americana, trebuie mentionat faptul ca majoritatea acestor bani sunt disponibili in afara SUA sub forma de lichiditati si investitii pe termen lung.

  • nagy77

    Sigur pe toti utilizatorii de iphone ne intereseaza daca peste 30 de ani o sa mai putem utiliza vreo noua aparitie de iphone, cu stirea asta m-am linistit.
    Cainele moare de drum lung si “……” de grija altuia .

  • rundown

    ce investitii pe termen lung, zao? chiar is curios