23 COMENTARII

  1. De atunci Samsung a făcut și telefoane, în schimb Apple? pentru că iPhone 5,5s nu le poți numi smartphone doar dacă ar fi singure pe piață

  2. Se vede clar că tot așteptați un iPhone adevărat numai că nu mai vine, măcar aveți logo-ul apply, bafta

  3. iPhone este stacheta impusa de Apple, resul topaie si in prezent incercand sa o atinga dragul meu fan android 😉

  4. Datorita lui Apple, Samsung mai reuseste sa implementeze ceva nou in terminalele sale cum ar fi touch id si multe altele, pana si seria e copiata (5s) (s5).
    Samsung face bani de pe copii prostuti care se uita la configuratia telefoanelor. Uitati-va pe youtube, este un test de benchmark intre 5s si s5 si bineinteles ca tot iphone cu procesor de 1.3 dual il face pe obositul de Samsung cu 2.5 quad plus sa nu deschid subiectul Design :))

  5. Ce cauta atatua samsugii pe aici? Bai baieti nu va place apple nu intrati aici, stati la mama voastra acasa. Cu poti mario sa zici ca apple a fost depasita de samsung cand tot koreenii au luat tot ce a pus apple nou in telefoane, si un note 3 da crash la un simplu test de viteza la internet in fata la al meu 5, su se apuca si scoate bateria din el sa-si revina. Pot sa aiba ei procesoare de 2,5 quad core ca se pot face pe ele, nu fac cat un procesor de 1,5 de la apple. Sper sa invatati ca nu numai hardware conteaza. Cel mai mult conteaza dupa mine design functionare siguranta

  6. Nu am Samsung si nici nu o sa am niciodata dintr-o multime de motive. Dar asta nu ma impiedica sa dau cezarului ce-i al cezarului. In prezent pe segmentul smartphone Samsung sunt in top si Apple e la vale.
    Cand o sa va dati si voi seama de asta? Cand ajunge Apple la 5% cota de piata? Cred ca nici atunci.

  7. @Nimeni, hey gigi. Dece crezi ca Samsung are mai multa cota pe piata si Apple nu?
    Pentruca nu oricine isi permite un terminal Apple. Majoritatea tinerilor si copii au Samsung pentruca e mult mai ieftin.

  8. Cam are dreptate @Nimeni. Eu am numai produse Apple, nu suport Android pentru ca ruleaza masina virtuala, nu imi place cum e conceput si cum opereaza. Dar Apple daca nu ofera macar 10% din ceea ce cere cumparatorul….e cam jale. Nu vreau sa ii compar cu Nokia, care s-au incapatanat si uite unde au ajuns. Oricum mai bine Nokia wp decat Android, insa Apple trebuie sa implementeze multe chestiuni ESENTIALE in iOS…care deja pe Android sant demult. Eu unul as renunta si la JB daca as avea multitasking gestures, biteSMS, swipe selection si inca vreo doo tweakuri. Nu cred ca e greu, insa eu se incapataneaza sa THINK DIFFERENT, ceea ce este ok, insa nu pe toate planurile.