Prima Pagina Apple Apple se teme sa nu-si piarda popularitatea in randul tinerilor

Apple se teme sa nu-si piarda popularitatea in randul tinerilor

  Ca parte a procesului dintre Apple si Samsung, avocatul celor din Cupertino a vorbit in fata instantei si a juratilor despre efectul pe care l-au avut asupra Apple reclamele concepute pentru a promova terminalele Samsung Galaxy. Probabil v-o amintiti pe cea din clipul video prezent in acest articol, ea avand un impact mare in SUA, atat de mare incat SVP-ul diviziei de marketing, Phil Schiller, i-ar fi cerut lui Tim Cook sa schimbe agentia care crea materialele promotionale pentru iPhone-uri.

Quinn says Schiller became “obsessed” with the campaign, writing CEO Tim Cook to suggest the company look into using another ad agency instead of its mainstay TBWA\CHIAT\DAY. That even led to Apple board discussions over the issue, Quinn added … We have a lot of work to do to turn this around.

  Se pare ca popularitatea acestor spoturi publicitare a fost subiectul de discutie a unor intalniri ale consiliului director al Apple, ele generand extrem de mult interes fata de produsele Samsung. Cei de la Apple s-au temut intr-un final sa nu-si piarda factorul cool si popularitatea in randul tinerilor, insa lansarea iPhone 5S a demonstrat ca acest lucru nu este pe cale sa se intample. Chiar si asa, Samsung a facut concurenta puternica Apple prin produsele sale, produse care ar contine functii copiate din cele ale Apple.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=tNxDd3l0lEU&w=580&h=370]

 • mica

  Ai incercat Moto X? Uite acolo inovatia pe care a ratat-o Apple: Siri ar fi putut raspunde fara sa fie nevoie sa apesi pe buton. Eu folosesc Moto X-ul in masina si e chiar foarte util sa ii dau comenzi fara sa iau mainile de pe volan. Dar nu-i grav, va putea copia si Apple la randul ei

 • @mica: Sunt tweak-uri care te lasa sa faci asta, dar iti rup bateria.

 • Daniel

  @zaone: tweks just don’t cut it, we want features!!!

 • kelu88

  si ce a facut asa taaaare iphone 5S??
  ca are un buton de recunoastere amprenta?
  adica o tehnologie UITATĂ care era inainte in laptop.uri?!
  prrr…maaaare scuulă frateeee!!!!!
  si ca o camera putin mai stabila poate decat 5 normal! ATAAAAT!!!

 • Cristi

  Eu m-am saturat sa tot pun atatea tweakuri ca sa fac ce normal pot face din cutie cu un Android.
  Apropo Google de ce nu da in judecata Apple ca a facut Control Center dupa Android. Vreme buna ne chinuiam cu controalele din SBSettings cand erau demult pe Android. Eu m-am saturat sa tot citesc stiri de jailbreak sa imi fie frica ca pierd jailbreak daca vreau sa fac si eu un update. Am trecut de la Iphone la Iphone 3G la HTC Legend pe android apoi Galaxy S Plus si Galaxy S3 inapoi la iphone 4s dar acum cred ca o sa trec inapoi la android pe Galaxy S4.