Steve Jobs si “razboiul sfant” impotriva Google

  In 2011 Steve Jobs avea o “dorinta arzatoare” de a “distruge” Android-ul companiei Google si era pregatit sa inceapa un “razboi sfant” impotriva celor din Mountain View. Informatia vine din procesul in care sunt inclestate Apple si Samsung, fostul CEO al companiei Apple facand detaliind intr-un email principalele puncte de discutie ale unei intalniri anuale pentru 100 dintre cei mai importanti angajati ai Apple, mentionand in acel email ca 2011 este anul “razboiului sfant” impotriva Google.

Apple is in danger of hanging on to old paradigm for too long (innovator’s dilemma). Google and Microsoft are further along on the technology, but haven’t quite figured it out yet. …We wondered what could come after the iPod. We wanted to try and invent that future rather than let it happen to us. Apple really only had two products at the time: the Mac and iPod. We hadn’t made a phone. We didn’t know about radios and antennas and all the things that make up a phone.

  Separat de acest razboi personal al lui Steve Jobs cu Android-ul procesul ne ofera cateva detalii si despre perioada in care iPhone-ul era dezvoltat in cadrul Apple. Phill Schiller sustine ca a sa companie dorea sa “inventeze viitorul” inainte ca ei sa ajunga la el, astfel ca singurul produs nou pe care il putea produce compania atunci era un telefon. Fara experienta pentru a dezvolta asemenea produse, Apple a reusit sa scoata pe piata iPhone-ul, cel mai bun smartphone de pana atunci si cel mai popular de acum.

  Mai multe vom afla in zilele urmatoare si ma astept sa aflam si cateva secrete din aceeasi perioada.

6 COMENTARII

  1. Se pare ca nu are suport pentru iphone 5s 🙁 imi baga iphone-ul in safe mode…nu scrie nicaieri in descriere de compatibilitate pe idevice-uri decat ca in vers urnatoare baga suport pt ipad

  2. De unde reiese ca si marii oameni pot sa aiba idei preconcepute bolnave.
    A se vedea S.J. versus Adobe…si exemplele de maladii pe creier pot continua.
    A te impotrivi astazi lui Google inseamna sa fii dus cu capul…
    Google a facut infinit mai mult pt noi , internautii , decat a facut Apple pt noi.
    Ci a citit despre viata lui S.J. stie bine ce vreau a spune.
    A fost putred de bogat inainte spre sfarsitul vietii si nu a donat nimic toata viata lui.
    Abia dupa moartea lui S.J. rudele lui au inceput sa faca o serie de donatii pentru diverse spitale, fundatii caritabile samd.
    La polul opus e seful Microsoft ce si-a donat mai bine de jumatate din avere pentru copiii saraci din Africa, mai bine chiar de 35 miliarde.
    Insa atat de Hagi Tudose cum era , a revolutionat felul in care se poate face/construi un telefon.
    In viata profesionala a fost o minte sclipitoare si inovatoare , a apasat la maximum pe pedala imaginatiei…in viata relatiilor cu alti oameni a fost un nenorocit care si-a batut joc de oameni si de angajati , cautati pe internet si veti gasi informatii multe informatii picante despre viata privata a lui S.J.
    Un geniu si un nenorocit in acelasi timp…

  3. Si S.J. fara Bill Gates nu facea nimic ,datorita Microsoft si Bill Gates ,Apple exista acum ,cand mai avea putin pana la faliment S.J. i-a cerut ajutorul lui Bill Gates care a salvat compania de la faliment cu 150$ milioane. Si in + ,google cu microsoft a revolutionat tehnologia cu mult fata de ce a facut apple.