Samsung asteapta cu nerabdare lansarea unui iPhone 6 cu ecran mai mare de 4 inch

  Desi lansarea unui iPhone 6 cu ecran mai mare de 4 inch ar reprezenta in mod normal o problema pentru foarte multe companii producatoare de phablet-uri, cei de la Samsung asteapta cu nerabdare lansarea acestui dispozitiv. Daca va intrebati de ce sunt cei de la Samsung atat de nerabdatori, ei bine ei isi imagineaza faptul ca Apple le va copia design-ul terminalelor din seria Galaxy cu noul iPhone 6. In baza acestei prezumtii, Samsung se pregateste sa acuze Apple de copierea produselor sale, asa cum fac americanii de cativa ani de zile incoace.

If Apple does come out with a new smartphone later this year that resembles Samsung’s phablets, it will be a symbolic victory for the Korean company that’s eager to distance itself from its old image. 

  Desigur ca e putin probabil ca iPhone 6 sa aiba intr-adevar elemente de design similare cu cele ale seriei de smartphone-uri Galaxy cu ecrane mai mari de 4 inch, insa orice e posibil. Avand in spate atatia ani de luptat impotriva copiatorilor de la Samsung, Apple ar putea copia la randul sau anumite elemente de design si nu ar fi prima oara cand ar copia ceva, insa multi ar vedea acest lucru ca fiind pe deplin justificat. Desigur ca o companie atat de mandra precum Apple va incerca sa se diferentieze de competitorii sai prin design, insa ramane de vazut cum va arata iPhone 6.

8 COMENTARII

  1. Cei de la Samsung au zis ca ar fi o victorie simbolica , prin faptul ca Apple va adopta in final ecranele mari – deci implicit o recunoastere a viabilitatii lor .

  2. Valeriu , prietene , esti bolnav rau de tot :))) . Si daca ar copia Apple , nu ca pana acum nu a facut-o , ce s-ar intampla , nu ai mai avea tu ce sa mananci , sa te imbraci ? Eu nu inteleg pe astia care sunt asa disperati de o companie , si cred ca acea companie e Dumnezeu pe pamant . Tu cumpara linistit produsele lor , mareste cashul si continua sa traiesti .

  3. Ce sa copieze fratilor de la samsung ca nu are ce, aspectul ieftin ce sa copieze ?! galaxy S6 va copia foarte mult din iphone 6, cum a fost si pana acum. Nu stiu de ce nu “fura” si sigla Apple, dar nu stiu cum ar da pe policarbonatul ala al lor :)))