Samsung asteapta cu nerabdare lansarea unui iPhone 6 cu ecran mai mare de 4 inch

8

  Desi lansarea unui iPhone 6 cu ecran mai mare de 4 inch ar reprezenta in mod normal o problema pentru foarte multe companii producatoare de phablet-uri, cei de la Samsung asteapta cu nerabdare lansarea acestui dispozitiv. Daca va intrebati de ce sunt cei de la Samsung atat de nerabdatori, ei bine ei isi imagineaza faptul ca Apple le va copia design-ul terminalelor din seria Galaxy cu noul iPhone 6. In baza acestei prezumtii, Samsung se pregateste sa acuze Apple de copierea produselor sale, asa cum fac americanii de cativa ani de zile incoace.

If Apple does come out with a new smartphone later this year that resembles Samsung’s phablets, it will be a symbolic victory for the Korean company that’s eager to distance itself from its old image. 

  Desigur ca e putin probabil ca iPhone 6 sa aiba intr-adevar elemente de design similare cu cele ale seriei de smartphone-uri Galaxy cu ecrane mai mari de 4 inch, insa orice e posibil. Avand in spate atatia ani de luptat impotriva copiatorilor de la Samsung, Apple ar putea copia la randul sau anumite elemente de design si nu ar fi prima oara cand ar copia ceva, insa multi ar vedea acest lucru ca fiind pe deplin justificat. Desigur ca o companie atat de mandra precum Apple va incerca sa se diferentieze de competitorii sai prin design, insa ramane de vazut cum va arata iPhone 6.