Samsung: Notificarea CIUDATA Trimisa pe Telefoane in TOATA Lumea

Samsung a generat confuzie in randul utilizatorilor de telefoane din intreaga lume cu o notificare pe care a trimis-o pe telefoanele acestora fara o explicatie.

Samsung notificare

Samsung si-a lasat nedumeriti clientii de telefoane GALAXY din toata lumea cu o notificare pe care a trimis-o in cursul zilei de ieri si a noptii trecute, ea aparand fara vreo explicatie in dispozitive. Vorbim despre o notificare cu cifra 1, pentru care cei de la Samsung n-au oferit vreo explicatie oficiala, insa accesarea sa nu face absolut nimic dincolo de a elimina notificarea din lista de notificari, iar asta a creat si mai multa nedumerire pentru utilizatori.

Samsung pare sa fi facut un fel de test pentru a verifica daca serviciile sale inca mai functioneaza corect, sau cel putin asta a afirmat un ambasador pentru produsele companiei. In mod oficial nimeni nu are o explicatie clara, dar e logic sa fie vorba despre un test al celor de la Samsung din moment ce vorbim despre o notificare cu cifra 1, care nu face absolut nimic, si a aparut pe telefoanele oamenilor din intreaga lume, fara vreo explicatie clara.

Samsung: Notificarea CIUDATA Trimisa pe Telefoane in TOATA Lumea

Samsung n-ar trebui sa faca verificari de acest gen pe telefoanele clientilor din intreaga lume, ci ar trebui sa-si testeze sistemele in mod privat, fara a genera confuzie in randul clientilor sai. Samsung nu este prima companie care actioneaza intr-un asemenea mod pentru a face teste si a verifica daca sistemele sale merg cum trebuie, cei de la OnePlus trecand printr-o situatie similara acum vreun an de zile, cu o notificare trimisa intr-un mod similar.

Samsung va oferi cel mai probabil aceeasi explicatie precum ambasadorul sau, iar asta e si cea mai logica, dar ramane totusi ideea ca n-ar trebui sa faca teste de acest gen pe public. Ar fi interesant de aflat si adevaratul motiv din cauza caruia cei de la Samsung au avut nevoie sa faca un test de acest gen, iar asta pentru ca in mod normal sistemele nu sunt verificate intr-un asemenea mod decat daca exista o problema serioasa cu felul in care functioneaza.

Samsung va oferi astazi explicatii pentru situatie, dar n-ar trebui sa va ingrijorati prea mult.