Prima Pagina Noutati Samsung se foloseste de imaginea lui Barack Obama pentru a-si promova Samsung...

Samsung se foloseste de imaginea lui Barack Obama pentru a-si promova Samsung Galaxy Note 3

  Recent echipa americana de baseball Red Sox a vizitat Casa Alba si implicit pe presedintele SUA, Barack Obama. Unul dintre jucatorii echipei, David Ortiz, a fost contractat de catre Samsung pentru a publica poze pe contul sau Twitter, pozele fiind inregistrate cu un Samsung Galaxy Note 3. Printre aceste poze se numara si selfie-ul de mai sus, in el Ortiz si Barack Obama zambind pentru milioanele de fani care vor vedea poza in viitor, insa doar unul dintre ei a primit bani pentru acest lucru.

  Casa Alba a negat faptul ca Barack Obama ar fi primit bani pentru aceasta poza, asta in timp ce Samsung a promovat-o cat a putut de bine, lasand foarte clar sa se inteleaga faptul ca ea a fost inregistrata cu Samsung Galaxy Note 3.

 • opreandreioan

  Adică Samsugi vrea sa se laude ca device-ul lor (nici telefon, nici tableta) știe sa facă poze. Câte poze sunt făcute zilnic de pe iPhone de catre oameni neplătiți de Apple sa o facă?

 • samsung

  lool, pentru poza asta chiar imi cumpar samsung, e cel mai bun telefon daca i-a facut poza chiar si lui Obama… fenomenal

 • catamorariu

  Trebuie sa recunoastem ca atunci cand s-a difuzat stirea toata lumea s-a intrebat ce telefon este ala?

 • wladiimir

  Inseamna ca negrul ala are mana destul de mare de a facut un selfie:))