Samsung Galaxy S5 este atat de rezistent incat functioneaza chiar si daca este calcat de o masina (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=py6zXJoS-cE&w=580&h=370]

  Samsung Galaxy S5, cel mai nou smartphone high-end al companiei Samsung, a fost supus recent unor teste de rezistenta, sau drop test, iar in clipul video de mai sus puteti vedea rezultatul lor. Indiferent cum a fost “atacat” noul terminal, Samsung Galaxy S5 este mai rezistent decat iPhone 5SSamsung Galaxy S4 si alte terminale care-i sunt in aceeasi categorie. Cea mai elocventa dovada in acest sens este ultima parte a clipului video cand o masina calca terminalul si doar capacul camerei se crapa.

  Daca Samsung Galaxy S5 era calcat de o masina cu ecranul indreptat spre asfalt, atunci acesta ar fi fost complet distrus, insa in aceste conditii terminalul este functional, camera fiind singura afectata.

9 COMENTARII

  1. Sa vedem ce aveti de spus acum ,pana acum ati sustinut ca galaxy s5 este din material ieftin ,care crapa foarte usor si ca iphone este facut din aluminiu si doamne ce rezistent si ce premium este ,eu mai bine as avea un telefon rezistent facut din plastic decat unul din aluminiu si cand il scap pe jos crapa:))

  2. Wow! That hurts!
    Au pus ceva inginerie in el cei de la Samsung. Practic indestructibil. Asta mai lipsea, parca nu avea oricum destule.

  3. Destul de impresionant , sa fim sinceri si sa recunuastem ca a rezistat destul de bine…..si parerea mea e ca s5 a cazut mai rau de cat s4 de fiecare data.
    Era frumos daca tot a rezistat sa fi pus telefonul si cu fata in jos si sa treaca cu masina sa vedem poate chiar aveam parte de o surpriza mare si rezista……