50 de minute internaționale gratuite la transferurile MoneyGram

0

  Orange colaboreaza de mai bine de un an de zile cu MoneyGram pentru a facilita transferul rapid de bani din magazinele sale, iar astazi compania anunta lansarea unei campanii cu beneficii pentru clientii sai. Mai exact, clientii Orange vor primi 50 de minute internationale la transferurile de bani prin MoneyGram efectuate in magazinele Orange, ele fiind valabile timp de 30 de zile de la data alocarii, ele devenind active la 3 minute de la efectuarea platii si fiind valabile dupa primirea unui SMS.

  Mai multe detalii aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Clienții Orange primesc 50 de minute internaționale la transferurile de bani prin MoneyGram efectuate în magazinele Orange

Bucureşti, 4 aprilie 2014. Până la 30 aprilie, clienții Orange care folosesc serviciul MoneyGram de transfer de bani în magazinele Orange primesc 50 de minute internaționale pe numărul lor de telefon Orange, valabile 30 de zile de la data alocării, în UE. Astfel, fie că se află într-un Orange shop, Orange store sau sunt prezenți la un partener Orange și depun sau retrag bani, ei vor primi automat minutele internaționale.

Reprezentantul Orange le va solicita numărul de telefon Orange și va aloca minutele internaționale, urmând ca aceștia să fie notificați printr-un SMS atunci când devin active minutele, adică în 3 zile lucrătoare de la data transferului. Mai multe detalii despre serviciu, puteți găsi pewww.orange.ro/services/transfer-de-bani/ .