Prima Pagina Apple iOS 7.1 jailbreak – posibila demonstratie si lansare la JailbreakCon

iOS 7.1 jailbreak – posibila demonstratie si lansare la JailbreakCon

  iOS 7.1 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch parea putin probabil in ziua lansarii iOS 7.1, insa in ultimele saptamani ni s-a demonstrat ca el poate fi facut pe iPhone 4 sau chiar pe iPhone 4S. Desi nimeni nu a confirmat 100% sigur ca o solutie de jailbreak pentru iOS 7.1 va fi lansata, binecunoscutul hacker Pod2G a facut o afirmatie interesanta in cursul serii trecute. Conform lui, in curand multa lume ii va cere sa lanseze o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 7.1, iar acest lucru nu poate decat sa insemne ca el va prezenta o demonstratie a existentei sale.

  Saptamana viitoare va avea loc JailbreakCon in San Francisco si vorbim despre singura conferinta globala dedicata jailbreaking-ului. Acolo va fi prezenta o parte din echipa Evad3rs care a dezvoltat solutia de jailbreak pentru iOS 7, dar si multi alti hackeri dezvoltatori de tweak-uri sau aplicatii pentru Cydia, insa nu doar atat. Toti acesti hackeri vor face diverse prezentatii de exploit-uri si tehnici de jailbreak, iar printre ele am putea vedea inclusiv o demonstratie a unei solutii de jailbreak pentru iOS 7.1.

  Dupa demonstratie multi vor cere lansarea jailbreak iOS 7.1, insa cine stie cand sau daca vor hotara hackerii sa faca acest lucru. Din punctul meu de vedere este greu de crezut ca aceasta solutie sa apara inaintea iOS 8, insa orice este posibil si daca ea va fi disponibila va voi anunta.

 • lucian

  Depinde,cine ofera mai multi bani,va avea si solutia! Remember iOS 7.0 :))

 • Nicolae George

  Salut Zaone
  JailbreakCon va fi televizat ? sau online..
  gen sa putem sa vedem si noi despre ce se discuta etc ?

 • aha

  Hotarî*

 • daniel vulea

  o merge el bine ios 7.1dar e de tot cacatul ca nu poti face nimic cu el eu ma caiesc si mort ca lam bagat cel mai bun era ios6.1.4

 • @Nicolae George: Unele prezentari vor fi transmise online, posibil toate.

 • remus

  @daniel vulpea: Daniel,am avut pana acum o saptamana iOS 6.1.4 si sunt de acord cu tine ca era cel mai bun . Am trecut direct la iOS 7.1,nu pentru ca vroiam asta ci pentru ca nu am avut încotro…mai exact mi se descarcau automat toate update-urile apărute si imi ocupa din spațiul de memorie,astfel am ajuns sa-mi fie ocupati 6 giga si imi mai rămăsese vrei 700 mega liberi…si uite asa nu mai puteam face nici un update la vreo aplicatie mai extinsă ca zicea ca nu mai am spațiu liber…si uite cum m-au obligat sa-mi fac update fara sa vreau …pana la urma ma obișnuiesc si cu iOS 7.x mai decat Android mai bine asa.

 • @andrei eugen

  Am fost dezamăgit! Am băgat iOS 7.1 așteptăm Răspunsuri de jaillbreack.multumim zaone!

 • Radu

  cum fac jalibreak pe iphone 6 ios 8 ?

 • fear

  instalezi din cidia ”unteteru” cauta acolo radule

 • LEO

  eu am ios 7.1 pe 4s si se misca super

 • Oxus

  @radu ai făcut update la ios 8 pe 1 Aprilie ?

 • TibySchmal

  Buna, Leo! Cum ai facut tu jailbreack la Ios 7.1? cu ce program? nu scrie mai sus ca inca nu e nimic sigur?

  dar daca tu ai reusit, spune-mi te rog si mie, ce program ai folosit.

  Ms!

 • LEO

  scrie undeva ca am facut jailbreack ??? am zis ca se misca super softu nu ca am facut jailbreack

 • Alex

  Asteptam cu mega nerabdare jailbreak la 7.1.. ( eu sunt sofer si am nevoie de igo.. si parca nu imi vine a da 60 de euro pe aplicatia din appstore.. :)).. acum am instalat o aplicatie “CoPilot” merge binisor, scz ca am deviat pe aici de la subiect ).