Prima Pagina Apple Apple lanseaza in Germania programul de trade-ins pentru iPhone

Apple lanseaza in Germania programul de trade-ins pentru iPhone

  Dupa o lansare reusita in SUA, Canada, Marea Britanie si alte tari de pe glob, compania Apple a adus programul de trade-in pentru iPhone si in Germania. In baza acestui program, orice posesor de iPhone poate vizita un Apple Store in care isi poate lasa terminalul vechi si poate primi un voucher de pana la 230€ pentru el, voucher pe care il poate utiliza pentru a-si achizitiona orice alt iPhone disponibil in oferta Apple. Noul program este promovat prin intermedul aplicatiei Apple Store si este disponibil in toate magazinele Apple din Germania.

  Apple intentioneaza sa extinda programul si in alte tari din Europa, insa vorbim despre o expansiune de durata.

 • viorelgn

  Oare cand o sa fie si la noi treaba asta :)))) never

 • bodoo69

  zaone, este valabil pentru toata lumea? adica noi putem merge in germania (daca avem drum) sa ne schimbam telefoanele? 230E super bine, buyback la cosmote 250 ron / iphone 4 32gb cumparat la liber de la cosmote 3300 ron.

 • Tibi

  atat Orange cat si Vodafone stiu ca ofera ceva similar, de gen buy back. Eu am primit un voucher de 200E anul trecut in Decembrie de la Orange pentru in iphone 4 32gb neverlocked.

  Vodafone oferea 100E parca pe acelasi terminal.

 • @bodoo69: N-am verificat termenii si conditiile, dar teoretic ar trebui sa fie valabil doar pentru cei cu iPhone-uri cumparate de la un partener autorizat Apple.

 • Anonimous

  La orange in iarna, 4s-16gb am primit 285E. Dar erdoar pentru iPhone acea promotie, si voucherul valabil la abonamente unde trebuia sa cumperi 5s/c.