Casa Alba ar putea actiona Samsung in judecata din cauza unei poze

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=r8q6j70nY88&w=580&h=370]

  Saptamana trecuta v-am spus ca Samsung a platit un jucator de baseball sa isi inregistreze o poza cu presedintele american Barack Obama, acea poza fiind mai apoi utilizata de catre Samsung pentru a promova Samsung Galaxy Note 3. Presedintele american nu avea un contract de promovare incheiat cu Samsung, asa ca avocatii Casei Albe au luat legatura cu reprezentantii companiei coreene pentru a discuta despre implicatiile legale ale utilizarii acelei poze intr-un scop necunoscut preseedintelui.

  Fiind intrebat daca Samsung va fi actionata in judecata din cauza acestei poze, consilierul principal al presedintelui american, Bob Schieffer, a declarat ca avocatii vor incerca sa rezolve problema, insa nu a exclus o asemenea actiune. Daca se va ajunge intr-un final la un proces, aceasta ar fi probabil prima oara cand o asemenea actiune ar fi introdusa de catre Casa Alba in justitie impotriva unei companii.

4 COMENTARII

  1. Asta si cautau, inca un proces cu caracter publicitar. Eu as face o poza in pielea goala linga regina Angliei, sunt curios cit de repede devin cunoscut ca gigolo (papitoi) in lume :))

  2. Nu poate sa le dea pes nas lui Samsung.
    Asta se numește politica.
    Deja le-a dat muie galbejitilor in procesul Samsung vs. Apple.
    Apple trebuia sa piarda la ei acasă insa președintele si-a folosit de veto pt a da dreptate in favoarea celor de la Apple.
    Politica e o curva…puțini o pot pricepe cu adevărat.