Prima Pagina Noutati Casa Alba ar putea actiona Samsung in judecata din cauza unei poze

Casa Alba ar putea actiona Samsung in judecata din cauza unei poze

emag revolutia preturilor mobil

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=r8q6j70nY88&w=580&h=370]

  Saptamana trecuta v-am spus ca Samsung a platit un jucator de baseball sa isi inregistreze o poza cu presedintele american Barack Obama, acea poza fiind mai apoi utilizata de catre Samsung pentru a promova Samsung Galaxy Note 3. Presedintele american nu avea un contract de promovare incheiat cu Samsung, asa ca avocatii Casei Albe au luat legatura cu reprezentantii companiei coreene pentru a discuta despre implicatiile legale ale utilizarii acelei poze intr-un scop necunoscut preseedintelui.

  Fiind intrebat daca Samsung va fi actionata in judecata din cauza acestei poze, consilierul principal al presedintelui american, Bob Schieffer, a declarat ca avocatii vor incerca sa rezolve problema, insa nu a exclus o asemenea actiune. Daca se va ajunge intr-un final la un proces, aceasta ar fi probabil prima oara cand o asemenea actiune ar fi introdusa de catre Casa Alba in justitie impotriva unei companii.

emag revolutia preturilor articole
 • nagy77

  Asta si cautau, inca un proces cu caracter publicitar. Eu as face o poza in pielea goala linga regina Angliei, sunt curios cit de repede devin cunoscut ca gigolo (papitoi) in lume :))

 • opreandreioan

  S-au obișnuit cu procesele. încă unul nu strică

 • cinev

  Nu poate sa le dea pes nas lui Samsung.
  Asta se numește politica.
  Deja le-a dat muie galbejitilor in procesul Samsung vs. Apple.
  Apple trebuia sa piarda la ei acasă insa președintele si-a folosit de veto pt a da dreptate in favoarea celor de la Apple.
  Politica e o curva…puțini o pot pricepe cu adevărat.

 • Roland

  Americanii sunt niste tatari din orice punct de vedere.