O aplicatie pentru iPad l-a convins pe George Bush sa devina pictor amator

  George W. Bush, fostul presedinte al SUA, s-a transformat intr-un pictor amator dupa terminarea celui de-al doilea mandat in fruntea SUA, iar intr-un interviu recent el atribuie noul hobby unei aplicatii pentru iPad. Bush sustine ca aplicatia Penultimate pentru iPad l-a ajutat sa conceapa primele schite si sa deseneze mesaje trimise sotiei sau fiicelor sale, micul hobby transformandu-se intr-o ocupatie complexa dupa retragerea din cea mai importanta functie detinuta in administratia americana.

  De la desene simple facute pe iPad, George W. Bush a trecut la pictura pe panza si chiar daca nu este un artist chiar atat de grozav, evolutia sa de la iPad la pictura reala este interesanta. Aplicatia Penultimate a fost dezvoltata de catre creatorii Evernote si este un titlu complex care ne permite sa concepem diverse desene folosind doar atingeri ale ecranului, ea fiind disponibila gratuit in App Store-ul companiei Apple.

Pretul initial:
Nume:
Penultimate

Gratuit

s





Developer: Cocoa Box Design LLC
 iPad Only
Categoria: Productivity


Descriere: The most natural digital handwriting experience on iPad, Penultimate gives you the convenience and feel of writing on paper with the added power and availability of Evernote. Take notes in class or a meeting, journal your thoughts, or outline your next bi…


Dimensiunea aplicatiei este: 42.7 Mb