Samsung si-a propus sa intreaca Apple cu orice pret

  Ca parte a procesului dintre Apple si Samsung, diverse documente au prezentate juratilor pentru a sustine pretentiile celor doua companii, iar printre ele se afla unui care prezinta strategia Samsung pentru anul 2012. Conform documentului de mai sus, principala prioritate a companiei Samsung a fost in 2012 sa intreaca Apple cu orice pret, lucru pe care intr-un final l-a reusit, daca ne uitam la vanzari. Samsung stia ca Apple va lansa un iPhone 5 compatibil cu retele LTE in 2012, previziunile lor indeplinindu-se intr-un final.

  Ceea ce Samsung nu a reusit sa prezica are legatura cu vanzarile de iPhone-uri si profitul Apple, acestea fiind mult mai mari decat ceea ce a crezut Samsung initial. In ciuda previziunilor eronate pe partea economica si de vanzari, Samsung a reusit totusi sa intreaca Apple in 2012 in ceea ce priveste vanzarile, sumele enorme de bani cheltuite pentru promovarea produselor sale ajutand-o sa stabileasca recorduri proprii de vanzari si sa devina cel mai mare vanzator de smartphone-uri de pe glob.

  Daca in 2011 Samsung vedea Apple drept principala sa “amenintare”, in 2014 lucrurile sunt cel mai probabil similare, chiar daca deocamdata nu cunoastem detalii despre strategiile celor din Coreea de Sud.

17 COMENTARII

  1. Apple ar putea merge pe un nou slogan: “too little, too late, too premium”. Sau ceva cu Apple Fa$hion ar prinde la oameni ca sa le creasca incredere in sine. Sau pot pune o margica magica norocoasa in cutia telefonului, da, asta ar face toti banii.

  2. Cat timp coreeni se bat sa intreaca apple, cei din cupertino dezvolta noi produse care functioneaza mult mai bine ca cele ale Samsung.

  3. Sunteti incredibili cu grija asta care va apasa , ca samsung o sa intreaca apple ……
    De ce atata teama , ati cumparat apple ca e pe primul loc ?!! Si va temeti ca apple pierde primul loc si o sa fiti nevoiti sa cumparati samsung si nu mai aveti bani , ca i-ati dat pe apple?!!!
    Strigator la Cer , eu am luat produse apple pentru ca mia placut cum se misca si atata tot , sincer felul in care arata telefoanele sau tabletele nu ma multumeste deloc dar eu vreau sistemul de operare……daca maine apple cade pe ultimul loc eu tot produsele lor le voi cumpara , pentru ca se misca bine , dar daca maine android devine foarte rapid (si mult nu mai e) automat spun , la revedere apple…….
    Nu mai fiti penibili

  4. Sunt aceleasi produse imbunatatite . Orice producator scoate asa, ma refeream la produse noi aparute pe piata, primele modele.

  5. Androidul cam incepe sa fie peste ios, detin un htc one m7 luat nou acum o luna, si pot sa spun ca merge ireprosabil, nu sa blocat niciodata, nu iam dat restart niciodata, si joc gta SA cu setarile la maxim, am detinut iphone 3,3gs,4 si 4s, imi place si ios numai ca e limitat:( poti sa faci cu el doar ce iti dau voie ei sa faci, si cu jailbreak deja apar crashurile, erorile, am umblat si pe ip 5s, si pe htcul cel nou, abia astept update la sesnse 6. Daca noul iphone va fi cu ecran mai mare si mai customizabil, voi parasi htcul, ps: htcul se aude super in difuzoare, si in casti mult mai bine ca un iphone si mai tare.

  6. @EuGeorge
    Ai dreptate.
    Samsugi tocmai a scos S5, o sapuniera total diferita de sapuniera S4.
    Plus ca are acei senzori revolutionari, de masurat besinile si ragaiturile.

  7. Va rog nu mai faceti misto de samaung, pt ca ii bate pe apple pe sectorul masini de spalat, aer conditionat si aspiratoare de nu sufla apple; plus ca cei care au apple au mult mai multe basini decat cei cu samsug!! :)))

  8. Foarte bine spus @iPad4ever si @Ovidiu samsung S5 este o savoniera un pic mai mare ca savoniera S4 si se afla undeva intre S4 si Note3 deci un cacat de telefon care este o tableta cu functie de telefon de asta apple va face in continuare telefoane iPhone si nu tablete iPhone tabletele numindu-se iPad

  9. E plin de senzori inutili :)) nu a zis nimeni ca nu e adevarat,dar mai bine decat acelasi telefon an dupa an dupa an.

    Senzorul amprenta e util rau pe Iphone :)) poti debloca telefonul cu el…un mare wooooow.

  10. Daca sunt zvonurile adevarate si o sa apara un Iwatch cu senzor pentru masurarea pulsului sunt sigur ca va fi o mare revolutie in lumea tehnologiei si toti vor fi wooow ce functie tare :))

  11. Ce-mi place sa va aud:)))
    Mai interesant decat orice articol sunt comentariile si lupta apple-samsung…
    Oare cat o sa mai dureze??…

  12. mda….intradevar i.a depasit p apple din simplu fapt k fac lucruri dupa bunul plac al clientilor! am iphone 5 si ipad 4!deci nu sariti p mn!dar!!!!apple vinde produse cu un ios si acelasi meniu care-l gasesti inca din iphone 4!!!!! nu vi se pare putin frustrat ca inafara de hardware si o camera mai buna n.au facut nimic?c?senzorul de amprenta?!te pisi p el! in ala ar trebui sa stam acuma?! ca in rest nimic inovator!!