Prima Pagina Apple Apple ne spune ce-si doresc posesorii de iPhone-uri

Apple ne spune ce-si doresc posesorii de iPhone-uri

  Dupa lansarea fiecarui iPhone nou, compania Apple deruleaza diverse studii pentru a afla cat de multumiti sunt utilizatorii cu propriile terminale si ce si-ar dori sa schimbe la ele. Rezultatele unui studiu derulat in 2012 au fost prezentate in procesul dintre Samsung si Apple, iar in imaginea de mai sus aveti principalele dorinte ale utilizatorilor. Imbunatatirea autonomiei bateriei, a Apple Maps, implementarea unui ecran mai mare, posibilitatea de a personaliza iOS-ul, implementarea de functii noi pentru Siri, dezvoltarea de terminale mai durabile si nemultumirile legate de implementarea tehnologiei Lightning sunt principalele alegeri ale participantilor.

  Practic Apple stia inca din 2012 ca utilizatorii isi doresc iPhone-uri cu ecrane mai mari de 4 inch, insa in iPhone 5S nu s-a schimbat nimic, dar iPhone 6 ar putea fi complet diferit. Se zvoneste de luni de zile ca Apple ar intentiona sa lanseze un iPhone cu ecran de 4.7 inch, iar dovezile prezentate in proces nu fac altceva decat sa confirme intentiile Apple. Se spune ca posesorii de iPhone-uri sunt multumiti cu ceea ce le ofera Apple, insa realitatea este diferita, iar acest document confidential al companiei confirma acest lucru.

 • seby

  Punctul doi se poate plasa pe ultimul loc , eu unul prefer sa ma las pe mana profesionistilor in domeniu gps , apple e foarte departe cu maps , asa ca pentru mine nu e interesant.
  In rest e totul ok , baterie si ecran mai mare :)) cat de curand ecranul se v-a marii , sa vedem cum o sa stea treaba cu bateria.

 • cristi

  Apple nu tine cont de doleantele noastre. Implementarea unui ecran mai mare are legatura strict cu scaderea vanzarilor. Comcurenta a adus ceva care se cauta si ei se repliaza. Cand tot concurenta va scoate o baterie mai buna, atunci o vor face si ei. Pana atunci, ce interes au? Banul sa curga.

 • viorelgn

  Totul e doar o strategie de marketing.

 • mica

  mai seby, “v-a marii” ? crezi ca un iPhone nou te va ajuta?

 • wladiimir

  1. Baterie
  2. Baterie
  3. Baterie
  4. Baterie
  5. Baterie

 • Andr3i

  Sincer, sunt de acord cu toate aceste lucruri, și @seby , poate cei de la Apple nu au toate rutele și drumurile, însă prin maps, lucrurile sunt mai exacte decât prin Google maps, dau un exemplu, la vederea prin satelit, clădirile sunt mai reale în maps. Recunosc, nu folosesc decât foarte rar GPS-ul sau aplicațiile de acest gen.

 • khaan

  De unde stim ca ala e un document real? Adica original al Apple. In alta ordine de idei, nu ma deranjeaza dimensiunea displayului, dar parca as prefera bezel free. Bateria iarasi e un punct sensibil, precum si functii, pe care concurenta le-a implementat de cativa ani buni.

 • seby

  Eu ma refer la sisteme de gps adevarate cum ar fi , navigon , garmin , tomtom sau pentru partea de est a europei igo…..nici maps si nici google nu au sistemul de calculare/recalculare sau de configurare traseu cum au cele mentionate de mine , sunt destul de departe ……..folosesc gps-ul zilnic si stiu bine ce vorbesc si asta fara sa mai iau in calcul ca maps si google folosesc internet pe cant celelalte nu.
  Si sa raspund si colegului la intrebare , DA ma ajuta foarte mult un iphone de 4.7 sau macim 5 , pentru ca pe langa faptul ca am mana de barbat si pot manevra cu usurinta astfel de dispozitive , mai intervin chestii de genul office sau navigare pe internet. Probabil tu nu stai sa faci facturi cu telefonul sau sa faci diferite documente pe telefon si din acest motiv un ecran de 4 sau 3.5 e perfect , pentru mine si cei ca mine e un calvar.

 • @khaan: Daca a fost prezentat in proces, e ireal?

 • khaan

  Nu, ma refer daca sursa ta e sigura.