iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch apare intr-un nou concept (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7QEbaLUHUFA&w=580&h=370]

  Dupa conceptul de astazi in care am vazut iPhone 6 si iPhone 6C produse dupa o serie de schite furnizate, aparent, de catre parteneri ai Apple, iata ca acum vedem si un concept video care prezinta iPhone-ul cu ecran de 5.5 inch al Apple.

5 COMENTARII

  1. E maaaareee, baaaaiiii….oare ce impresie va face? Cum va prinde la public? Cred ca daca o zbarcesc cu asta, sunt in buda. Ar trebui sa pastreze si 5s ul actual…

  2. O sa arate asa iphone 6 cand eu o sa fiu popa…Niste concepte facute doar sa atraga atentie…
    E asa ciuntit iphone-ul in conceptul asta incat e penibil.Cine vreodata crede ca iphone 6 nu va avea pic de bezel pe margine si atat de mic sus sau jos….
    Ecranul cu siguranta il vor mari,dar vor mari si dimensiunile,in niciun caz nu vor baga ecranul ala imens in carcasa aia mica,arata oribil asa cum vor astia sa credem….

  3. Fac pariu ca o sa se vanda la greu! Toata lumea vorbeste aiurea. “E prea mare…, e…. ” Oare note-ul 3 de ce are asa succes? De mic ce e si neperformant? Lumea vrea ceva mai mare intre o mini tableta si un telefon, in care sa nu-si chioreasca ochii. O spun studiile de piata realizate pana acum. Credeti ca Apple se arunca sa lanseze produse in piata fara a avea un feedback bun? Sa fim seriosi! Eu unul, am sa cumpar o versiune. Fiecare are dreptul de a alege.