iPhone 6 primele imagini concept bazate pe schite reale

  Saptamana trecuta au aparut pe internet o serie de schite furnizate de catre parteneri Apple, ele prezentandu-ne pentru prima oara o serie de caracteristici iPhone 6. In baza acelor schite au fost facute si primele imagini cu iPhone 6 si desi vorbim doar despre un concept acum, ele ar putea prezenta pentru prima oara noul terminal al celor din Cupertino. In acest articol aveti prezentate cele doua concepte cu iPhone 6  si iPhone 6C, dispozitivele din imagini avand ecrane de 4.7 inch si 5.7 inch, Apple testand in momentul de fata doua prototipuri, chiar daca nu se stie care dintre ele va fi in final disponibil pe piata.

  iPhone 6 si iPhone 6C sunt comparate cu iPad Mini in prima imagine a acestui articol, in cea de-a doua ambele dispozitive fiind prezentate pentru ca noi sa ne putem face o idee in legatura cu dimensiunile sale. Mai mult decat atat la final vedeti schitele aparute in Asia saptamana trecuta, ele fiind singurele disponibile pana in momentul de fata pe interenet. Ca sa fiu sincer, cred ca macar unul dintre cele doua dispozitive va fi disponibil in toamna pe piata si daca ar fi sa-mi dau cu parerea, atunci iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch va fi lansat de catre Apple.

9 COMENTARII

  1. 4,7 e suficient. Max 5 si sa se opreasca acolo. Pentru restul nemultumitilor “ieczista” tablete televizoare monitoare, proiectoare.

  2. Sau exista Galaxy note 3. Care mi l lauda toti ca e super telefon. Ok nu contest a stie sa faa una alta mai bine decat iphone ul. Insa nu asta e ideea. Prefer calitatea constructiei, materiale de calitate, soft si aplicatii. Dpdv al meu iphone 4-4s a avut cea mai buna si cea mai fina constructie a unui telefon. Acum iar au inceputsa se prosteasca dpdv asta. Sper sa si revina cu iphone 6.

  3. Pare prea simplist, gen ipod touch(care nu zic ca nu imi place) dar parca odata cu iphone 5 au intrat intr-o complexitate de a face designul unui smartphone

  4. Cel mai bun lucru pentru urmatorul ihpone care va fi lansat, este sa pastreze in mare dimensiunile fine ale actualului iphone 5..

  5. oribile marginile modelului. zici ca are bumper. sper sa nu aiba nici o temelie acest concept din imagini in afara de dimensiunile ecranului