Lansarea iWatch – iata cand o pregateste Apple

  Lansarea iWatch este zvonita de cateva luni de zile ca fiind pregatita pentru a doua parte a acestui an, iar in cursul acestei zile un document intern al Apple ne dezvaluie cu o mult mai mare precizie perioada in care smartwatch-ul ar urma sa ajunga pe piata. Conform informatiilor acestui document, Apple pregateste lansarea iWatch pentru Q3 2014, cel mai probabil la sfarsitul lunii septembrie, lansarea iPhone 6 fiind zvonita a avea loc in aceeasi perioada, exact precum in anii anteriori.

Apple is rumored to unveil its wearable device iWatch in the third quarter and will target 65 million units in shipments for 2014, according to a Chinese-language Economic Daily News (EDN) report. The iWatch will be manufactured by Quanta Computer, while Taiwan-based chip design house Richtek has also entered the supply chain. The device’s touch panel will be supplied by TPK, the paper noted.

  Quanta Computer ar urma sa asambleze dispozitivul, Richtek ar putea furniza chip-ul iWatch, iar cei de la TPK ar urma sa produca panourile tactile utilizate in smartwatch. Conform acelorasi informatii, 65 de milioane de unitati ale iWatch ar putea ajunge pe piata in Q3 2014, iar Samsung ar putea participa deasemenea la procesul de fabricare al noului produs Apple in cazul in care cei de la Quanta Computer nu ar putea fabrica indeajuns de multe unitati pentru a suplini cererea de pe piata.

  In final se pare ca iWatch ar putea avea un touchscreen si numarul foarte mare de unitati indica faptul ca Apple se asteapta la o cerere enorma pentru dispozitiv, insa ramane de vazut daca totul se va desfasura asa cum isi imagineaza americanii.