iPhone 6 – productie, lansare si modelele disponibile in 2014

  Detaliile despre iPhone 6 sunt destul de putine in momentul de fata, insa cele mai recente dintre ele prezinta o imagine destul de interesanta pentru noul dispozitiv al Apple. Recente zvonuri aparute pe internet indica faptul ca iPhone 6 urmeaza sa fie disponibil in septembrie, sau cel tarziu octombrie, terminalul urmand a intra in productie in luna iulie a acestei veri. Apple testeaza in momentul de fata un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, dar si un iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, insa se pare ca doar prima versiune a iPhone 6 ar urma sa fie lansata in septembrie/octombrie, cea de-a doua urmand a intra in productie atunci, lansarea nefiind deocamdata comunicata.

  Desi informatiile sunt disponibile deocamdata doar ca si zvonuri, se pare ca lansarea unui iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch pare mai sigura decat lansarea celui de-al doilea model cu ecran de 5.5 inch. Documentele interne ale Apple confirma faptul ca un iPhone cu ecran mai mare de 4 inch se afla in proces de dezvoltare, iar saltul de la 4 inch la 4.7 inch pare mult mai probabil decat unul la un ecran de 5.5 inch. Mai mult decat atat, Apple nu este cunoscuta ca lansand multe schimbari importante intr-un singur produs, compania avand obiceiul de a pregati multiple produse in doi sau trei ani pentru a-si mari profitul.

  Acestea fiind spuse, putem sa ne asteptam la schimbari importante in toamna, iar in urmatoarele saptamani ar trebui sa vedem primele carcase iPhone 6, dar si primele componente iPhone 6, inclusiv ecranul, el confirmand fara dubiu marimea viitorului produs Apple.

9 COMENTARII

  1. @gianidiamond
    vezi sa nu faci atac de cord cand o sa te vezi cu paleta in mana , ca tot esti unul dintre aia care facea misto de ecranele mai mari ale androizilor .

  2. Consider ca sunt doar speculatii…cand ati scris acest articol v-ati bazat pe ce?! Sa nu uitam halucinantele reclame cu iphone 5 cu proiectie holografica a tastaturii si mai stiu eu ce buton de teleportare:)) Sablonul dimensiunii la iPhone 5(5s) mi se pare ideal pentru o experienta buna a utilizarii telefonului cu o singura mana. Afirm asta ca fost utilizator de gadgeturi mari(Note 2, LG G2). Iphone 6 va arata exact ca cel din momentul lansarii iPhone 6:)))

  3. deci pe bune’, un ecran putin mai mare N.ar strica deloc! nu toti au degetele mici!
    chiar si eu scriu incorect sau ma mai deranjeaza la citit! am ipad 4,ok! dar cand ma plimb undeva N.oi sa.mi car tableta DOAR pt.atata lucru deranjant!