Prima Pagina Apple iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch – un nou document intern...

iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch – un nou document intern al Apple sustine lansarea

  Zilele trecute v-am spus ca lansarea iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch este ceruta de catre angajatii Apple printr-un document intern distribuit in companie, iar astazi vedem noi detalii provenite din el. Conform documentului, care in baza afirmatiilor lui Phil Schiller a fost scris de catre angajati cu functii prea putin importante, Apple are nevoie de un  iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch pentru a-si mentine incasarile mari. Conform angajatilor, piata smartphone-urilor cu ecrane de 4 inch si pret mai mare de 300$ nu mai inregistreaza vreo crestere, asa ca Apple are nevoie de ceva diferit.

  Aceasta schimbarea ar trebui sa fie reprezentata de smartphone-uri cu ecrane mai mari de 4 inch care sa aiba un pret de vanzare de minim 300$, dar si smartphone-uri cu ecrane de maxim 4 inch care sa aiba un pret de vanzare de maxim 300$, cea de-a doua conditie fiind departe de ceea ce ofera Apple. In baza acestor probleme operatorii de telefonie mobila incearca sa blocheze vanzarile de iPhone-uri pentru care trebuie sa plateasca subventii mari in vedearea vanzarii si pe care nu le pot controla asa cum isi doresc si asa cum pot in cazul celorlalte smartphone-uri Android.

  Adaugam la toate acestea faptul ca producatorii de terminale Android isi imbunatatesc ecosistemele, hardware-ul dispozitivelor proprii si ca ei investesc sume enorme in promovarea terminalelor si reducerea subventiilor pe care operatorii trebuie sa le faca. Luand in calcul toate acestea, angajatii Apple prezinta situatia reala a pietei smartphone-urilor si problemele pe care Apple trebuie sa le rezolve acum, altfel risca sa piarda sume enorme de bani in anii urmatori.

  Pentru Apple rezolvarea ar fi simpla, insa ea ar complica extrem de mult lucrurile pentru dezvoltatorii de aplicatii care trebuie sa isi actualizeze din nou titlurile pentru rezolutii noi, insa totul ar putea merita daca un val nou de clienti ar fi atras catre App Store.

 • TheJudge77

  La ce naiba le trebuie ecran mai mare decat la iPhone 5/5S, doar nu ne uitam la filme pe el!? Si asa la iphone 5/5S e destul de greu si incomod sa ajungi la coltul din stanga sus folosind tel-l cu o singura mana. Pt mine unul ar fi destul de incomod atat sa il ti-i in buzunar cat si tinut in mana. Detin un iPhone 5S si mi-a fost destul de greu sa ma invat cu cm-l acela extra de lungime fata de 4S-l ce l-am avut inainte.

 • ionutz51

  Cu cât amâna mai mult producerea unui IPhone mai mare, cu atât se lungește toboganul pe care Apple o va lua la vale! Nu-i cant prohodul, dar parca a devenit (H)Apple-a, vor doar bani mulți…

 • Marian

  Dupa lansara iPhone 6 or sa fie șocati sa constate ca vanzarile bune vor fi tot la variantele cu ecran de 4′ !!

 • Adioff

  Desi sant un fan al telefoanelor mici , eu zic ca o sa aiba vanzari mai mari . Toti prietenii mei si-au cumparat Samsung si HTC cu ecrane mari . Asta e piata …

 • Adioff

  Ideal ar fi sa scoata si un iPhone 6 mini cu ecran de 4′ , eu as cumpara unu mini .

 • Daca nu scoate telefonul la un pret mai mic de 300$ e degeaba, si n-o sa-l scoata asa.

 • Adioff

  Probabil ca asa e , voi cumpara o paleta la toamna …. Si eu am patit la fel la trecerea la 5 pe care l-am dat sotiei dupa 2 saptamani de utilizare si am luat 4s-ul inapoi de la ea , dar anul trecut am fost obligat sa-mi iau 5s …. Probabil vor pune un buton lateral pt functi back sau un slide spre dreapta ? Asteptam toamna !

 • Gica

  Toate, dar absolut toate flagship-urile au variante mini pentru femei si copii. Cred ca si Apple va face la fel. Deci nu cred ca aveti de ce sa va temeti. Vor fi terminale si pentru voi, doamnelor.

 • Adioff

  Gica , din pacate e invers ! Au poseta !

 • Adioff

  Un smartphone trebuie sa poata fi utilizat cu o singura mana , altfel e tableta !

 • nagy77

  Intradevar “numai femeia o mangai cu doua maini”

 • Nino

  Cum ati cumparat voi 5s, se mai gasesc si altii. Eu zic sa-l pastreze asa, macar sa veziomul simplu de la o posta

 • Cosmin

  Nu va mai faceti griji, oricum o sa rupa cu vanzarile ca de fiecare data

 • alexabv

  Pentru mine e important un ecran mai mare. La ecranul existent butoanele sunt prea înghesuite și tastez deseori greșit. Și navigarea pe internet e mai convenabilă pe un ecran mai mare și-ți forțează ochii mai puțin. Dacă nu ajungi cu degetul în colțul de sus acolo trebuie să nu fie butoane

 • sori

  @alexabv
  ai o opinie pertinenta – lasa oile sa continue sa behaie ca 3.5 sau 4 inchi sunt dimensiunile perfecte pt un ecran .
  Alo , treziti-va , nici macar Apple nu mai crede in prostiile astea .

 • nagy77

  Pentru cerintele dumneavoastra alexabv exista ipad si in curind iphone 7 de 7″

 • danny

  Titlul primului slide spune totul!!!! ”Consumers want what we don’t have”, asa ca lasati-o mai moale cu ecranele alea minuscule. Trebuie sa fim cinstiti si sa recunoastem ca nu ecranele mai mari ne sperie, ci faptul ca le-am contestat atat de mult si am facut bascalie de telefoanele cu ecrane mai mari, iar acum le vom avea si noi. Nu prea mai avem argumente impotriva androizilor; materiale premium au si ei (SONY si HTC), ecrane mari vom avea si noi, ar mai fi IOS-ul, dar si aici dupa cum este tendinta nu vom mai avea nici acest argument!!!

 • Pingback: iPhone 6 lansare ecran 4.7 inch si ecran 5.5 inch | iDevice.ro()

 • Pingback: iPhone 6 detalii lansare si productie | iDevice.ro()