Prima Pagina baterie Samsung Galaxy S5 – bateria explodeaza in mod spectaculos dupa cateva lovituri...

Samsung Galaxy S5 – bateria explodeaza in mod spectaculos dupa cateva lovituri corecte folosind un ciocan (Video)

14

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=newNF1UsOcw&w=580&h=370]

  V-am prezentat deja teste in care duritatea Samsung Galaxy S5 a fost pusa la incercare de catre diverse persoane, insa astazi vedem ceva cu totul si cu totul inedit. Se pare ca o serie de lovituri “inteligent” aplicate terminalului Samsung Galaxy S5 genereaza in final o explozie spectaculoasa a bateriei, iar clipul video de mai sus este cat se poate de edificator. Desi e putin probabil sa patiti asa ceva dupa scaparea terminalului chiar si pe pietre, acum vedeti un motiv bun in baza caruia Apple evita sa permita detasarea carcasei iPhone-urilor sau a tabletelor iPad.

  Nu uitati ca in urmatoarele saptamani voi testa Samsung Galaxy S5, iar primele mele impresii le gasiti aici.

14 COMENTARII

 1. Asta pentru că bateriile litiu-ion, spre deosebire de altele, conțin un electrolit inflamabil și sunt presurizate.
  Din acest motiv sunt testate și construite cu mai mare atenție.

  Bateriile detașabile sunt un plus pentru destule gadgeturi.

  Totuși nimic nu poate sta în calea unui idiot înarmat cu un ciocan 😐
  Încă poți găsi destule monitoare/tv-uri cu tub. La fel de bine un idiot le-ar putea sparge cu ciocanul pentru un rezultat și mai spectaculos…

 2. Este real . Toate bateriile explodeaza dupa ce se distruge izolatia din interior si se pune in scurt circuit , chiar si cele auto daca le puneti in scurt circuit !

 3. Bun, acum stiu. Daca vreau sa imi iau un telefon in care sa dau cu ciocanul, S5 nu e o alegere buna.

 4. Ce idiot , in fine ,,
  Cel mai bun ecran din lume pus vreodate pe un telefon mobil completat de Gorilla Glass fantastic de rezistent ,,
  Asteptam in toamna raspunsul Apple ,

 5. Eu cred ca cei ce fac aceste teste sunt cel putin idioti , iar faza cu bateria e valabila peste tot , indiferent de firma.

 6. @zaone “acum vedeti un motiv bun in baza caruia Apple evita sa permita detasarea carcasei iPhone-urilor sau a tabletelor iPad”

  tocmai asta e problema. e exact pe dos, e un risc pe care si-l asuma constient. Cu cat ai o carcasa mai rigida structural si o constructie unibody cu atat risti sa nu poti evacua rapid presiunea creata si sa risti o explozie prin dezintegrarea produsului. La un telefon de plastic cu spate detasabil carcasa pur si simplu se desface si bateria elibereaza gazul gen ca mai sus.
  daca asta s-ar intampla cu un iphone, atunci rezultatele ar fi sigur mult mai “spectaculoase”.

  2 exemple. toate condensatoarele electrolitice moderne sunt prevazute cu valve de eliberarea presiunii sau portiuni ce pot fi deformate controlat. Fara astea, condensatoarele ar exploda pur si simplu in caz de avarie.
  Daca de exemplu iei o petarda, o tai si colectezi tot materialul din ea si-i dai foc, o sa iasa o fasaiala neinteresanta. Tocmai din cauza faptului ca apare o presiune mare in interior, ce nu poate fi evacuata controlat, petarda – asa cum e- pocneste prin dezintegrare, gazele expandeaza rapid si face poc.

  PS lucrez cu baterii li-ion/polimer, am vazut baterii facand chestii gen cea de sus, oricum se poate si mai rau…

 7. @mbogdan de asta imi cumpar iPhone si nu samsung cand ma duc la garantie imi schimba iphone-ul indiferent de situatie la samsung ii schimba nush ce componenta il resofteaza il fute si tot pe ala defect din fabrica t-il da pe cand la iPhone ma duc il schimb cu altul nou .

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here