Samsung Galaxy S5 ajunge la iDevice.ro

  Samsung Galaxy S5, cel mai nou smartphone Android produs de catre Samsung, se afla incepand de astazi in posesia iDevice.ro multumita programului Orange Smartphone Tester aflat la cea de-a 6-a editie. In urmatoarele saptamani voi testa noul terminal al coreenilor si voi reveni cu informatii despre functionalitatea sa si desigur comparatii cu principalul sau contracanditat, terminalul iPhone 5S al celor de la Apple. Pentru inceput va spun ca Samsung Galaxy S5 este un smartphone usor, mult mai usor decat ma asteptam, cu un design placut si relativ de usor de utilizat cu o singura mana.

  Pe partea software va pot spune ca dispozitivul este foarte rapid, in posesia mea intrand modelul cu procesor quad-core tactat la 2.5 GHz si nu cel cu procesor octa-core. In ciuda tuturor preconceptiilor legate de Android, Google reuseste sa-si faca sistemul de operare din ce in ce mai rapid cu fiecare versiune noua, experienta de utilizare, de pana acum, fiind mai buna decat in cazul vechilor smartphone-uri Samsung si singurul element care-mi da batai de cap este cititorul de amprente, el nefiind la fel de versatil precum cel din iPhone 5S.

  Acestea fiind spuse, voi reveni in zilele urmatoare cu alte detalii, daca aveti intrebari le astept in comentarii si in final le multumesc celor de la Orange Romania pentru Samsung Galaxy S5.