Apple confirma despartirea de creatorul slide to unlock si a interfetei grafice a iOS pentru iPhone

  In cursul serii trecute v-am spus ca Greg Christie, creatorul slide to unlock si a interfetei grafice a iOS pentru iPhone, va parasi compania Apple dupa o serie de dispute avute cu vicepresedintele senior al echipei de design, Jony Ive. Desi aseara totul era anuntat cu titlul de zvon, in cursul noptii trecute compania Apple a confirmat plecarea sa, insa ea afirma ca acesta urmeaza sa se retraga din activitate dupa 20 de ani petrecuti la Apple. Pentru a incerca sa puna capat zvonurilor privind disputele cu Jony Ive, Apple a afirmat ca Greg Christie a colaborat indeaproape cu vicepresedintele senior si ramane ca voi sa va faceti singuri o parere.

Greg has been planning to retire later this year after nearly 20 years at Apple. He has made vital contributions to Apple products across the board, and built a world-class Human Interface team which has worked closely with Jony for many years.

  Greg Christie a condus echipa care a dezvoltat interfata de utilizator a iOS pentru iPhone, este mentionat ca unul dintre creatorii slide to unlock si este mentionat ca facand parte din echipa de creatie a multor tehnologii brevetate de catre Apple.