Prima Pagina HTC One M8 Samsung Galaxy S5 nu este la fel de performant precum iPhone 5S...

Samsung Galaxy S5 nu este la fel de performant precum iPhone 5S (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=LwvFKCnI_NY&w=580&h=370]

  Samsung Galaxy S5, cel mai recent smartphone al companiei Samsung, a fost testat recent de catre cei de la Anandtech, un review fiind publicat pentru a oferi lumii intregi impresii in elgatura cu el. Acest review contine si informatii detaliate despre performantele noului smartphone si probabil multi dintre voi vor observa cu surprindere ca el nu intrece iPhone 5S in ceea ce priveste performantele conform testelor facute de catre el. In majoritatea testelor in care cele doua dispozitive au fost verificate, iPhone 5S a avut performante usor mai bune decat principalul sau competitor.

  HTC One M8 se dovedeste a fi un smartphone cu performante superioare atat iPhone 5S cat si Samsung Galaxy S5, cei de la HTC reusind sa implementeze hardware foarte puternic in propriul terminal. Ca sa fiu sincer, ma asteptam ca Samsung Galaxy S5 sa intreaca iPhone 5S in toate testele de performanta, insa se pare ca lucrurile sunt complet diferite. Diferenta dintre cele doua dispozitive este foarte mica si fiecare are propriile puncte forte/slabe, insa, dupa cum am spus mai sus, ma asteptam ca iPhone 5S sa fie lasat mult in urma.

 • ciprian

  Sincer nici nu ma așteptăm altfel

 • ciprian

  Forta htc păcat ca este foarte mare si nu e pe gustu meu dimensiunea aia.pana la i6 ramân la 5s

 • CRS

  Asta e o comparatie facuta de un cretin.
  Cum sa compari diferite jocuri de la third party dev???
  Cu toate ca nici nu se poate apropia I5 de S5, daca vrei sa faci o comparatie intre cele 2 doar prin viteza de raspuns la a lansa aplicatii ar trebui folosit aplicatiile native ale fiecaruia, pt ca, parerea mea, prin asta se deosebesc.

 • mih

  experienta de utilizare nu sta in benchmarkuri… ca nu encodezi sau faci mining cu ele

 • Z

  Plus ca testele in care 5s intrece , s5 sunt testele pt internet si browsere de net. Aici se compara safari.u super mega limitat la 5s cu chrome.u de pe s5 care no .. ofera mai mult . E normal . Si apoi la graphics (care oricum au cam acelasi rezultat), pune hardware.u de pe 5s pe un ecran ca cel de la samsung … si vezi ce iese . Daca din testele astea tu ajungi la concluzia ca 5s e mai performant… Nasol.

 • silv3r

  Ambele is bune.. Totusi as prefera S5!

 • Serban Emilian

  HTC One M8 este peste multe telefoane android de pe piata.

 • @Z: Ai o logica de fier, serios. Iti spun doar atat, iPhone 5S cu procesor dual core la 1.3 GHz are rezultate mai bune si putin mai slabe decat un quad-core de 2.5 GHz. Daca esti capabil sa intelegi de aici ce e de inteles, atunci n-o sa-mi mai spui de ecran si de browser.

 • radu

  un test stupid …..ce am inteles EU din acel video cu test este ca ios si android sant la fel de rapide in aplicatii si taskuri …momentan folosesc iphone 5 dar daca as folosi un android mai performant cu 4.4.2 (s4 , htc one , xperia z1 ….) nu cred ca m-as da cu capu de perete pentru alea cateva zecimi de secunda in minus

 • JohnnyD

  O porcarie testele astea .

 • Just me

  Nici nu ar avea cum avand in vedere rezolutia pe carevtrebuie sa o suporte s5. Per total iphone indiferent de performante e principalul tel pt mine. Totusi folosesc si un android pt anumite chestii de cre nu m as desparti. Telefoanele sunt ok primcipala problema la samsung este androidul, sistemul de update si faptul ca lasa lucrurile pe parte software nefinisate.

 • vlad

  @zaone..cum sa spui ca nu conteaza rezolutia? Din contra , rezolutie mai mare-ecran mai mare-mai multi pixeli-stres mare pe procesor si cipul grafic, daca pui procesorul si cipul grafic de pe iphone pe s5 sau maresi ecranul iphoneului la cat o are s5 si aceasi rezolutie, telefonul va avea performante de 2 ori mai mici. Daca ai nevoie de un ex iti dau:joacate pe pc un joc care a aparut in 2013 ,2014 si seteaza rezolutia, odata full hd si apoi hd , bagi fraps I te uiti la fps, ai sa vezI ca performanta va fi de 2 ori mai mare pe hd decat pe full hd.

 • Serios, au ambele aceleasi procesoare ca sa compari rezolutia cu performantele?

 • Pingback: Samsung Galaxy S5 review iDevice.ro | iDevice.ro()