iWatch – ecranul OLED flexibil ar fi intrat in productie la LG

  iWatch este singurul smartwatch dezvoltat de catre compania Apple in momentul de fata, iar el ar trebui sa ajunga pe piata in toamna acestui an impreuna cu iPhone 6 si iOS 8. Pana atunci insa vedem un nou zvon legat de iWatch, LG incepand productia ecranelor OLED flexibile pe care Apple ar intentiona sa le utilizeze un smartwatch. Confirmand un zvon aparut saptamana trecuta, informatiile de astazi confirma faptul ca Apple intentioneaza sa aduca pe piata un iWatch cu ecran OLED flexibil de 1.3 inch si un altul cu ecran OLED flexibil de 1.5 inch.

  Mai mult decat atat, Apple estimeaza ca va comercializa nu mai putin de 9 milioane de unitati ale iWatch in cursul anului fiscal urmator, insa ramane sa vedem daca dispozitivul va fi intr-adevar atat de popular. Deocamdata nu se stie cand va intra in productie viitorul produs al celor de la Apple, insa prezentarea iWatch ar urma sa aiba loc in luna septebrie, in conferinta de prezentarea iPhone 6.

4 COMENTARII

  1. Nasol.
    Mi se pare mult mai misto ideea celor de la Google+Motorola cu acel smarteatch rotund. Ideea e sa arate ca si un ceas normal, nu ca ceva scos din desene animate.