NDS4iOS iti permite sa joci jocuri Nintendo DS pe iPhone, chiar si fara jailbreak

  NDS4iOS este un emulator Nintendo DS pentru iPhone, versiunea stabila a sa fiind lansata in cursul acestei nopti, iar cu ajutorul sau putem juca jocuri Nintendo DS pe iPhone fara prea mult efort. Emulatorul NDS4iOS poate fi instalat atat pe iPhone-urile care au jailbreak, cat si pe cele care nu au jailbreak, procedura fiind diferita in functie de metoda aleasa de catre voi. NDS4iOS este produs de catre acelasi dezvoltator  al PPSSPP, acel emulator permitandu-ne sa jucam jocuri Playstation portable pe iPhone sau iPad care au jailbreak.

  Pentru a instala NDS4iOS pe terminalele care au jailbreak va trebui sa deschideti Cydia si sa adaugati repo-ul http://cydia.angelxwind.net/ dupa care sa instalati aplicatia. In acest repo veti gasi doua versiuni ale NDS4iOS, una stabila si una beta, oricare dintre ele putand fi utilizate, cu mentiunea ca versiunea beta contine buguri si va fi actualizata mai greu, asa ca alegeti cu mare grija versiunea dorita, deoarece dezinstalarea sa va va obliga sa copiati din nou toate jocurile in terminale.

  Pentru a instala NDS4iOS pe iDevice-urile care nu au jailbreak va trebui sa accesati acest website, sa faceti scroll pana la sectiunea cu versiunile dedicate terminalelor fara jailbreak si sa alegeti versiunea stabila sau cea beta. Problema in acest caz este ca va trebui sa modificati data iDevice-ului vostru pentru ziua de 8 februarie 2014, altfel aplicatia nu va putea fi rulata in terminale.

  Acestea fiind spuse, jocurile le puteti copia chiar si prin Dropbox, iar daca aveti un controller pentru iOS 7 il veti putea utiliza cu ele.